Hem > Forum > Psykiska diagnoser & tillstånd > När ska rädslan försvinna? – Hypokondri – ångest

När ska rädslan försvinna? – Hypokondri – ångest

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Varje dag vaknar jag upp och önskar att allt var annorlunda. Önskar allting var bättre och såren och tankarna var läkta. Men rädslan konsumerar hela mig, det påverkar numera min vardag samt allt annat i min omgivning. Har snart ingen ork längre, varje dag är det en ny sjukdom och känner att jag blir sjuk av att tänka i samma bana som  jag regelbundet gör men det finns inget stopp. det finns inget hinder. Önskar bara att jag en dag kunde vakna upp i harmoni och inte behöva ha dessa ständiga tankarna om sjukdomar, att inte ständigt behöva leta på min kropp efter symtom, ringa läkaren och slösa pengar på online läkare. Jag vill kunna nöja mig med läkarens positiva order, kunna leva i lugn ro men så fort jag får ett utslag eller ont eller en smärta är det alltid något som dyker upp i mitt huvud. Använder handskar hos andra, lägger papper på toalettsitsar, handspritar och vill sällan dela dricka eller cigg (rökare). När jag träffar vänner så är mitt liv knappt mitt utan det är hypokondrikern inom mig..

   

   

  Du är väldig stark som delar med dig!
  Har du sökt hjälp för detta tillståndet? Tyvärr har jag igen egen erfarenhet av detta men jag hoppas verkligen att du hittar hjälpen du behöver.

  Trådstartaren

  Du är väldig stark som delar med dig! Har du sökt hjälp för detta tillståndet? Tyvärr har jag igen egen erfarenhet av detta men jag hoppas verkligen att du hittar hjälpen du behöver.

  Tack så mycket! Det är bara mycket nu, har försökt söka hjälp men hela processen är lite invecklad osv med remisser och så. Men tack för stöd, det värmer.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.