Hem > Forum > Psykiska diagnoser & tillstånd > Jag slänger in handduken – Missbruk och annat klet

Jag slänger in handduken – Missbruk och annat klet

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
  • Jag har mått dåligt så länge jag kan minnas. Är över 40 är nu och där varje dag som går så är längtan efter att få slippa en morgondag  lite starkare. Jag har levt enligt normen. Varit gift och fått fyra fina barn. Men jag försummade mina barn den dagen jag började med heroin för åtta år sedan. Jag har varit ren nu i åtta månader. Jag går på substitutionbehandling och får subutex och jag borde vara glad att jag har kommit ur missbruket. Jag lever med en fantastisk man som har gjort allt för mig. Men jag är så ensam. Jag har inga vänner, ingen familj och inget jobb. Det är ensamt och tanken på att få ta en överdos gör mig varm och lugn. Min man förtjänar en bättre fru och mina barn en mamma som inte ligger i sängen dygnets alla timmar. Jag ger upp nu. Jag orkar inte känna mer smärta. Att känna mig så ensam. Så liten.

    Hej!
    Låter som du har det väldigt jobbigt. Jag har aldrig använt droger men däremot mått mycket dåligt. Jag vet att det går att må bättre att få hopp och framtidstro tillbaka. Har du någon att prata med. Du har troligtvis saker du behöver bearbeta. Det räcker inte att sluta med heroinet för att må bra även om det är en jättebra sak som du skall vara stolt över att du klarat av. Du har både barn och man att leva för. När du börjar må bättre har du också lättare att skaffa dig andra relationer. Vänd dig till psykiatrin eller psykakuten de kan hjälpa dig vidare. Ge inte upp det går att må bättre.

    Styrkekramar från mig till dig😍

    Otroligt starkt att sluta med heroinet.

    Att sluta med drogerna är ju bara början på att kunna må bra. Det finns ingen som kan upprätthålla sunda relationer i missbruket så jag förstår att du är ensam. Men det kommer att bli bättre. Kram.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.