Framtiden

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Undrar hur min framtid kommer bli.

  Det känns som att jag blir snuvad på livet. Som att jag får stå utanför ett skyltfönster och bara se in på hur mitt liv kunde ha varit, om jag varit frisk. Men jag får aldrig leva det ”riktiga ” livet, utan får bara smakprov mellan skoven. Sedan måste jag börja klättra upp ur avgrunden igen.. Gång på gång, kämpandes varje dag utan att det syns utanpå… Det är så tungt 😔

  Bipolär typ 1, inne i depressiv episod… 2021 var ett tungt år, mani och psykos i våras, inläggning 2 ggr. Sjukskriven sedan maj.

  Mitt jobb är svårt att anpassa, så jag kommer troligen inte kunna gå tillbaka. Pratat med Försäkringskassan om arbetsträning, men min läkare tyckte inte att det var aktuellt än…nehej, jag som trodde att det skulle ske nån förändring snart!

  Hur länge ska jag stå ut med att bara gå hemma? Blir så rastlös. Det känns meningslöst. Samtidigt som jag har svårt att ta mig för med saker..hjärnan är fortfarande trög och fungerar inte som vanligt..

  Önskar att depressionen ville släppa taget om mig!

  Jag tycker mig minnas att jag har varit mer levande än så här..vet knappt vem jag är längre.. Ser inte ens ut som mig själv tycker jag…

  Känner mig värdelös och oduglig. Hur ska jag klara av att ha ett jobb igen, hur kommer framtiden se ut?

  Slut på självömkan för idag, skönt iaf att skriva av sig lite.

   

  Mörkret varar inte föralltid. Är det mörkt nu, så kommer solen snart. Jag tror du kommer se ljusare dagar framför dig snart. Fortsätt med dina mål och försök så gott du kan.

  ovissheten är jobbig, men tänk på allt du har framför dig. Allt som inte hänt än. Har du mål? Drömmar? Prova skriv ner mål för dagen och checka av. Ha någon som följer dig och stöttar dig. Du kommer klara det du vill!

  låt vissa dagar få va jobbiga, men påminn dig också om de små fina stunderna.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.