Hem > Forum > Psykiska diagnoser & tillstånd > Dumpad och övertänkande

Dumpad och övertänkande

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Tja jag blev dumpad för ungefär 2 veckor sedan och har mått absolut skit sedan dess, jag har aldrig litat på någon i hela mitt liv förutom henne, vi snackade om allt, när jag va ledsen så gick jag till henne nör hon va ledsen gick hon till mig, jag lyckades få henne att sluta med hennes självskadebeteende som hon hade, hon va de bästa som har hänt mig, jag va så lycklig och könde mig levande, när något gick bra så va hon den flrsta som fick veta för hennes reaktion gjorde saken som hänt ännu böttre, jag mådde bäst med henne helt enkelt.

  flr ungefär 2 veckor sedan gjorde hon slut me mig för hon ikte könde sig kär löngre och jag har inte klarat av att göra npnting sen dess, har knappt ätit, knappt sovit, inte fått npnting gjort och jag tvingar mig upp ur sängen varje morgon.

  Det som gör allt värre är att jag övertänker, tänk om hon är med en nu kille? Hon kandke har könslor för någon annan, jag skulle gå i bitar om de va så, hon mådde dåligt de första dagarna men nu verkar hon må böttre och jag äslakr att se henne glad men de gör så fukcing ont stt hon inte vill vara med mig och jag klarar inte av detta löngre Jag har inte haft minsta lilla sexlust eller ork flr npnting, jag går andra året i gymnasiet och ligger efter i absolut alla ämnen och jag blev nyss avvisad från ett fotbollslag som jag provtränat för och jag ser bara ingenting positivt, jag det ingen anledning att fortsätta, varje gång jag vaknar får jag en dplig könsla i magen, behlver bara någon att skriva med 🙂

  Njut av de. En dag kommer du sakna att må så. De är riktigt nice å bli dumpad. De är då man känner den riktiga kärleken. I saknaden. Den är vacker, poetisk. Livet är ingen romantisk komedi broder. De här! Vad du upplever nu är livet! De är nu du blir medveten om att du får leva!

  Jag skulle vilja säga att jag verkligen förstår hur du känner, jag var i liknande situation för några år sedan också där allt bara känns tomt och meningslöst utan den andre vid sin sida.

  Det som hjälpte mig var att ta tag i saker jag velat genomföra länge som kanske ej blivit av samt att tänka att jag faktiskt vill vara med någon som lika mycket vill vara med mig.

  En dag i taget. Planera in saker att se fram emot, små saker som vad som helst som kan göra dig lite mindre ledsen och glömma nuet.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.