Hem > Forum > Psykiska diagnoser & tillstånd > Depression, ångest, missbruk och social fobi. Jag fick hjälp!

Depression, ångest, missbruk och social fobi. Jag fick hjälp!

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4
 • Ville bara meddela att det finns hjälp att få, våga ta steget. För min del så har jag lidit av depression, ångest och ett missbruk under många års tid. Jag har sökt hjälp tidigare men då jag också lidit av socialfobi har jag haft svårt att faktiskt aktivt ta mig till en psykolog. Använde mig av en app där man får träffa en psykolog online, man väljer tid och slipper långa väntetider och väljer själv vilken psykolog man vill träffa. Det bästa var att det gick att genomföra samtalet på distans. Appen heter Dialog24 och finns på både Appstore och Google play för de som lider av samma svårigheter som jag.

  Om någon i övrigt önskar samtalskontakt med mig, veta mer om hur jag gjorde och om jag kan vara hjälpsam så skriv gärna. Jag berättar gärna om min resa och är ett stöd för dig!

  Snälla berätta mer..jag är så djupt inne i depression o ångesten är så stark.

  Snälla berätta mer..jag är så djupt inne i depression o ångesten är så stark.tack att du skriver o berättar

  Trådstartaren

  Snälla berätta mer..jag är så djupt inne i depression o ångesten är så stark.tack att du skriver o berättar

  Vad har du för frågor? Jag besvarar gärna dina frågor 🙂

  Ville bara meddela att det finns hjälp att få, våga ta steget. För min del så har jag lidit av depression, ångest och ett missbruk under många års tid. Jag har sökt hjälp tidigare men då jag också lidit av socialfobi har jag haft svårt att faktiskt aktivt ta mig till en psykolog. Använde mig av en app där man får träffa en psykolog online, man väljer tid och slipper långa väntetider och väljer själv vilken psykolog man vill träffa. Det bästa var att det gick att genomföra samtalet på distans. Appen heter Dialog24 och finns på både Appstore och Google play för de som lider av samma svårigheter som jag. Om någon i övrigt önskar samtalskontakt med mig, veta mer om hur jag gjorde och om jag kan vara hjälpsam så skriv gärna. Jag berättar gärna om min resa och är ett stöd för dig!

   

   

  För dig kanche det finns hjälp . Men inte för mig Jag har mått dåligt i 2 år.  Det bli ju bara sämre för mig och då har jag ändå fått hjälp. Med den hjälpen hjälper inte mig.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.