Hem > Forum > Depression > Vill inte leva mer

Vill inte leva mer

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Avatar

  Så jag har varit deprimerad i typ 6-7 år nu och har haft olika former av självmordstankar på senare tid. Jag va utsatt för sexuella övergrepp (ej våldtäkt) av min store bror när jag va 12 år och senare av en pojkvän under en längre tid när jag va 17.

  Så, min pojkvän av nästan 2 år (vi ska båda fylla 20 i år) dumpade mig i torsdags för att han inte älskade mig längre. Han berättade att han hade varit osäker i 6 månader men hade fortsatt ha sex med mig ( sex kan va jobbigt för mig o det hände ofta att jag började gråta, det va alltid frivillig) och sagt att han älskade mig. Han sa att han ville va vänner, det vill jag med, men nu har han tryckt bort mig totalt. Jag försöker vara hans vän o respektera hans val fast jag fortfarande älskar honom, bortsätt från hans skit temperament, men han verkar inte kunna bry sig mindre om mig.

  Han var min livboj i lite över 2 år och nu känner jag mig totalt ensam. Han är den enda som vet allt jag utsatts för, och även om mina vänner vet delar så är det långt från allt.

  Nu vill jag bara dö. Jag ligger i min säng o stirrar på min jävla mobil o väntar på att tiden ska gå. Jag har gått ner +2kg på 5 dagar för jag har ingen vilja att äta, viktnedgången är det enda positiva med detta. Vet fan inte vad jag ska göra längre.

  Avatar

  Du kommer att komma över det här. Jag förlorade min pojkvän, som var min klippa, och jag var helt apatisk och ja, död, i en tid, äter inte, sover inte, osv. Men det blir bättre. Man går vidare. Det du har gått igenom har format dig till den du är idag, och du har blivit starkare av det.

  Ge inte upp. Det kommer bli bättre. Tiden läker inte sår, men tiden gör att såren blir till ärr istället för öppna blödande sår. Du kommer fixa det här. Låt dig själv hela, ta hand om dig själv, och ha tålamod.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.