Hem > Forum > Depression > Vill inte leva längre.

Vill inte leva längre.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
  • Jag är 30 år och har varit deprimerad så länge jag kan minnas. Är överkänslig, har ångest, konstant stress, grov separationsångest och adhd. Jag vet att jag är väldigt jobbig ibland, att jag blir för intensiv, känner för starkt och mycket. Jag intalar mig saker som inte är sanna och får panik över att bli lämnad eller hatad så fort jag gör något dumt. Den personen som sa att jag skulle vara #1 för evigt har börjat hata mig och gör precis det jag alltid varit rädd för, lämnar mig. Jag har alltid levt för min syster som är 18 men jag är inte säker på att jag orkar längre. Ringt till Mind i timmar nu men ingen svarar. Kan inte se mig själv i spegeln längre då jag hatar det jag ser och inget ger mig längre tillfredsställelse eller lycka över att vara vid liv. Vill inte mer.

    Hej! Inte för att det kanske hjälper dig men det låter lite som  du har borderline ?

    jag vet inte jättemycket om den störningen eller vad man ska kalla det men när du säger grov separationsångest tänker jag på borderline, för att jag en gång läst om det.

    har du nån kontakt med psykiatrin?

    psykakuten kan man ju alltid åka till, men vet inte om du har nån hyfsat nära du kan åka till? alternativt ringa 112 och förklara att du är självmordsbenägen..

    i feel you.. vill själv ta livet av mig. Kram

     

    Hej,

    Kan du ringa dina föräldrar eller annan närstående? Du behöver snabbt komma i kontakt med vården.

    Du ska inte må som du gör! Snälla, för oss alla som blir oroliga. Kontakta vården idag

    Trådstartaren

    Jag önskar att det blivit bättre, jag lever fortfarande men är så djävla rädd för att inte vara det länge till. Har pratat med psyk om borderline men har inte haft råd att gå dit på flera månader ( får inte csn). Jag kan inte prata med mina föräldrar och alla jag känner sover, förutom min bästa vän som hatar mig just nu. Mind jouren svarar inte igen.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.