Hem > Forum > Depression > Vill dö imorgon

Vill dö imorgon

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
6
 • Avatar

  Nu orkar jag inte mer.

  Klarar inte leva detta livet längre mår dåligt och försöker göra allt träna,  lyssna på musik äta bra mat. Går till och med på medecin. Men inget funkar mår lika dåligt ändå.

  Jag försöker vara lycklig och tänka att mitt liv är bra men det blir bara pannkaka av tanken. Istället byts tankarna om hur lite jag är värd.

   

  Planera att ta livet av mig imorgon. Ska hoppa från ett flygplan och dö.

   

  Avatar

  Kan du tänka dig att vänta och se vad dom händer framöver?  Allt kan ändras du kommer förmodligen inte må så här dåligt framöver.Dåligt mående kan gå över snabbare än man tror, även om det inte känns så nu! Du kan helt säkert må bättre än just nu iaf! Jag har träffat människor som överlevt fast de trodde det var helt säkert att dom skulle stryka med när de försökte avsluta sina liv…Så det värsta är att om man beslutar sig för att avsluta kan det gå helt fel…Man kan bli  helt handikappad och kan bli beroende av hjälp 24 tim om dygnet…inte kunna bestämma själv, lida av ständiga smärtor osv kort sagt, bli en “grönsak.”Jag har sett flera såna livsöden!Det är inte värt risken. Det är därför jag själv inte vågar försöka. Bättre att vänta tills den dagen man “självdör”.Mitt tips är att du gör något du inte skulle våga göra som handlar om att förändra ditt liv. Om du ändå tänker att du ska dö snart kan du testa att göra något du aldrig gjort förut, något läskigt men som du innerst inne ändå vill testa.För om du ändå ska dö snart spelar det ju ingen roll,du har inget att förlora. Men det kan förändra ditt liv.  En annan sak som man inte tänker på som ung är att tiden går väldigt snabbt, det märker man ju äldre man blir. Livet går mot sitt slut snabbare än man tror.Så man behöver inte skynda på det.Berätta gärna mer om vad som är smärtsamt just för dig!

  Avatar

  Känner igen hur du känner, för tillfället känner jag ingen livslust att fortsätta leva över huvud taget. Självmord känns oerhört attraktivt för tillfället. Jag har dock alltid upplevt självmordstankar sedan 12 års åldern, men i varierande grad.

  Mitt mående följer en tydligen mall. Konstant deprimerad , däremellan kommer en halvt manisk fas då jag mår så jävla bra – nästan euforiskt bra . sömn känns totalt meningslöst och nästintill omöjligt trots imovane.

  Nu vet jag inte hur mörk din situation är just nu – men snälla gör det inte.

  Livet suger, jag hatar mitt liv, är totalt apatisk till allt och har en stark dödslängtan. Det suger verkligen musten ur en – men det är värt att leva , det är värt att leva, det är värt att leva. Intalar mig detta när det är som värst då ja känner det som hårdast.

   

  Det här blev ett flummigt inlägg som kanske inte var till någon konkret hjälp.

  Men jag hoppas verkligen att du kommer på andra tankar och

  Avatar

  Nu orkar jag inte mer. Klarar inte leva detta livet längre mår dåligt och försöker göra allt träna, lyssna på musik äta bra mat. Går till och med på medecin. Men inget funkar mår lika dåligt ändå. Jag försöker vara lycklig och tänka att mitt liv är bra men det blir bara pannkaka av tanken. Istället byts tankarna om hur lite jag är värd. Planera att ta livet av mig imorgon. Ska hoppa från ett flygplan och dö.

  bara en fråga hur hoppar man från ett flygplan egentligen? Och kickar inte höjdrädslan in om man nu lyckas. Iaf tycker jag att det är grymt av dig att fortsätta försöka, så snälla försök lite till. Det finns säkert en massa saker du vill pröva här i livet. Jag har en lista:

  1. Se min favvoartist

  2. Åka till korea

  3. Se vad som händer i idol

  4. Se vad som händer i den nya säsongen av insatiable, stranger things och riverdale

  5. Skaffa abs

  6. Skaffa en youtube kanal

  Hehehheje

  jag tror på dig, hoppas inte att du är död redan när jag skriver detta , good luck , huck huck huck👹👹👹💗💗💗

  Avatar
  Trådstartaren

  bara en fråga hur hoppar man från ett flygplan egentligen? Och kickar inte höjdrädslan in om man nu lyckas. Iaf tycker jag att det är grymt av dig att fortsätta försöka, så snälla försök lite till. Det finns säkert en massa saker du vill pröva här i livet. Jag har en lista: 1. Se min favvoartist 2. Åka till korea 3. Se vad som händer i idol 4. Se vad som händer i den nya säsongen av insatiable, stranger things och riverdale 5. Skaffa abs 6. Skaffa en youtube kanal Hehehheje jag tror på dig, hoppas inte att du är död redan när jag skriver detta , good luck , huck huck huck👹👹👹💗💗💗

  Tack ska försöka lite till idag.

  Avatar
  Trådstartaren

  Känner igen hur du känner, för tillfället känner jag ingen livslust att fortsätta leva över huvud taget. Självmord känns oerhört attraktivt för tillfället. Jag har dock alltid upplevt självmordstankar sedan 12 års åldern, men i varierande grad. Mitt mående följer en tydligen mall. Konstant deprimerad , däremellan kommer en halvt manisk fas då jag mår så jävla bra – nästan euforiskt bra . sömn känns totalt meningslöst och nästintill omöjligt trots imovane. Nu vet jag inte hur mörk din situation är just nu – men snälla gör det inte. Livet suger, jag hatar mitt liv, är totalt apatisk till allt och har en stark dödslängtan. Det suger verkligen musten ur en – men det är värt att leva , det är värt att leva, det är värt att leva. Intalar mig detta när det är som värst då ja känner det som hårdast. Det här blev ett flummigt inlägg som kanske inte var till någon konkret hjälp. Men jag hoppas verkligen att du kommer på andra tankar och

  Tack ska försöka leva ett tag till och hoppas på att jag dör i en olycka eller nått.

  Avatar

  Pröva att göra eller tänka på annat när du får svåra tankar när du upptäcker att du har dem.

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
6

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.