Hem > Forum > Depression > Vill dö

Vill dö

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
  • Jag mår så dåligt just nu, jag är rädd, hela livet går ut på att undvika det jag är rädd för, fråga inte vad det är tack, skolan börjar och jag ligger efter i allt, jag orkar inte leva och har skurit mina armar flera gånger, vill ni göra mig en tjänst nu så säg något säkert sätt att dö, det är det enda jag begär, snälla snälla

    Hej.

    Det måste vara svårt att känna som du gör nu, men ge inte upp. Skolan är en väldigt kort period av ditt liv, som kommer att vara fylld med både glädje och sorg.

    Jag hade underkända betyg i många ämnen och var inte behörig till vidare utbildning, något som jag mörkade för mina föräldrar som båda var högutbildade. Det fick bli komvux för mig och jag trodde inte att jag skulle fixa de åren, men med tiden gick det ok.

    Dina närmaste, din familj kommer att älska dig oavsett. Tro inte att låga studieresultat kommer att ändra på det.

    Idag arbetar jag som lärare, med behörighet att undervisa bland annat svenska på högstadiet och gymnasiet. Det trodde jag inte från början.

    Tro på dig själv och ge inte upp. Om det inte går vägen nu så ordnar det sig senare.

     

     

     

    Ta hjälp av någon positiv snäll vuxen i din närhet <3 berätta precis allt vad du känner. Absolut ingen ska behöva må eller känna som du gör! Kram!!

    Fina du, livet kan vara så tufft att man tänker att det aldrig kommer att bli bättre någonsin. Jag har varit där, jag vet. Men det ändrades. Allt ändrades och allt blev bra. Även det jag var så rädd för. Håll ut! Prata med någon! Det finns någon som kommer att finnas där oavsett vad. Och vi finns här!

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.