Hem > Forum > Depression > Vet inte hur länge jag orkar…

Vet inte hur länge jag orkar…

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • Avatar

  Har mått sämre, ganska många år nu, hela livet har jag funderat på varför vi finns och om allt vi gör verkligen är värt det.

  Känner mig annorlunda, sämre, som att jag inte räcker till, som att allt bara skulle bli så mycket bättre om jag bara vågade ta mitt eget liv.

  Har haft lite problem med att jag bränt och skurit mig, varje gång jag ser ärren så tänker jag hur jag borde skaffa fler, hur alla som har armarna fulla är mer ”värdiga” att må dåligt än vad jag är.

  Mår ganska dåligt just nu, tänker dagligen på att jag vill självskada och hur skönt det skulle vara att bara släppa taget och försvinna.

  Vet inte längre vad jag ska ta mig till…. Orkar nästan inte bry mig längre

  Avatar
  Trådstartaren

  Känns bara som att jag borde sluta gnälla, jag bara hatar livet och allt som krävs för att fortsätta leva…

  Avatar

  Känns bara som att jag borde sluta gnälla, jag bara hatar livet och allt som krävs för att fortsätta leva…[/quote

  Det är helt ok att ”gnälla”! Förstår dig fullt ut! Även om inte jag har självskadat mig själv, men känslan av att vara udda, utanför, varför, alla frågor, hopplöshet, onyttig…. ja, det går inte sätta ord på något. Jag mår själv piss just nu, skriket efter hjälp i min tystnad, men det verkar som ingen hör. Vill inte längre, dock egentligen inte dö, bara försvinna och somna in i en trygg och sluten kokong. Andas, finns, men ändå inte.. Du är inte ensam! Och du gör rätt att skriva och uttrycka dig som du vill och känner dig i detta forum. Vi ska väll finnas för varann, inte dömma!❤️

  Avatar
  Trådstartaren

  Tack för att du skrev, känns bara bättre att inte känna sig ensam, som att nån tänker på en fast man ändå inte vet vem varandra är. Finns här för dig också, finns egentligen till för alla, vill inte att nån ska må dåligt <3

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.