Hem > Forum > Depression > Trött på allt.

Trött på allt.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • Jag är diagnosticerad med GAD, är allmänt osäker och lider till och från av tvångstankar (Dessa är påväg att försvinna, men ibland så kryper de fortfarande fram i samband med GAD:et). Annars är jag deprimerad. För ett tag sedan så var jag depp för att jag typ kände mig isolerad och ensam, men nu känns det som att jag konstant blir indragen i att umgås med folk. Överlag så är jag en person som uppskattar att vara ensam ibland, eftersom jag tycker om att ha min privata tid och att kunna hitta på saker själv, för då känns det mer “rätt” att efteråt träffa folk och umgås. Men jag känner att jag är konstant omringad av folk som hela tiden MÅSTE göra något, och jag mår så jävla dåligt över det. För när vi väll ska hitta på något så har de så jävla dålig attityd emot sakerna vi ska hitta på, det är så jävla frustrerande. Känns som att folk utnyttjar och hetsar allt och det är så jävla jobbigt. Jag tycker oftast om att hitta på saker efter att man känner att man har tiden att göra det. Känner mycket att jag på senare år har tagit tag i att göra saker för att bygga upp mig själv som person, tränar nästan alla dagar i veckan och har kört mycket med mindfulness och yoga. Men mina kompisar tycker att de sakerna jag gör är onödiga och vill hela tiden att jag ska hänka på o supa ner mig o allt vad det är.

    Hur förklarar man för sina hetsiga kompisar att man är trött på deras bullshit och att man BEHÖVER mer tid för sig själv (för att må bra)?

    Avatar

    Du säger som det är. Du säger att du värdesätter din hälsa och att yoga och mindfulness hjälper dig att vara personen du vill vara. Du stänger av telefonen och letar upp folk som känns bättre. Ditt liv, dina beslut, din hälsa och så länge det är det det handlar om får “vännerna” sura så mycket de vill. Om en tid kommer de också behöva mindfulness och yoga och då kläcker de att du hade en poäng.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.