Hem > Forum > Depression > Toppen till botten – ilskan och ångest

Toppen till botten – ilskan och ångest

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • Ifrån att nyligen sett positivt på framtiden, till och med så pass att jag tog ett mega stort kliv och skickade in min första ansökan till ett jobb. Inte vilket jobb som helst utan mitt drömjobb.

    Men nu senaste tiden har jag känt mig off, avstängd, trött, arg och inget tålamod. Kan inte alls tänka mig in i den framtiden jag såg för bara någon vecka sedan. Kan, kan jag men känns som att jag skiter i om jag inte får det (nästan hoppas att jag inte får det) för då slipper jag ta ännu större steg framåt.

    Inte ens en dag kan gå utan att jag får utbrott för små saker. Häromnatten blev det säkert 2-3 panik och ångestattacker.

    Idag sviktar humöret på sekunden, ifrån glad till helt jäkla förbannad.

    Efteråt känner jag mig fylld av ångest, nyper mig själv i armen så hårt jag kan. Säkert blåmärken efter idag.

    Känns inte som hälsan är på topp heller, det är alltid något var och varannan dag. Vilket utlöser en del av ilskan/frustrationen..

    Men så här svårt att kontrollera den varenda gång har jag aldrig haft, det finns liksom ingen kontroll i dagsläget känns det som. Jag hittar inte heller anledningen till mina starka känslor..

    Känner mig avtrubbad, tom men fylld av ångest och panik över mitt humör..

    Avatar

    Hoppas du känner dig bättre idag! Jag känner igen såna här svängningar. Att ta ett stort steg som du gjorde är bra! Kan du ta kontakt med någon? Med tanke på att du har extra svårt att hantera känslorna?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.