Hem > Forum > Depression > Sparken

Sparken

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Jag skäms jättemycket när jag skriver det här för jag känner mig som världens sämsta person. Men jag har fått sparken ännu en gång pga stöld. Jag gör jättebra ifrån mig på jobbet, är omtyckt av kollegorna och jag är duktig på det jag gör. Men. Det går inte att ha någon som tar saker. Nu är det tredje gången det här händer inom loppet på 7 år och jag blir bara så (ursäkta ordet) så jävla trött på mig själv. Jag orkar inte med mig längre.
  Jag är 30 år och har lidit av psykisk ohälsa sen jag var 13. Med anorexi, ätstörningar och ångest. Jag vet inte varför jag stjäl, jag tror det har med min sjukdom att göra, men jag vet inte riktigt. Jag kan inte alltid tänka klart. Det jag vet är att mina jobb har betytt allt för mig och utan dem har jag ingenting.
  Så nu sitter jag här i samma situation som jag gjorde när jag fick sparken första gången och vill ta mitt liv. Jag är så ledsen och deprimerad och vet inte vart jag ska ta vägen eller göra. Jag känner inte heller någon glädje längre. Den lilla glädjen jag hade är nu bortblåst. 🙁

  Jag vet verkligen inte vad jag göra… 😔

  Vad har du stulit och hur går tankarna när du stjäl?

  Oj då.. kan känna igen mig i det du skriver lite grann.
  Men försök att inte vara så hård mot dig själv. Jag tänker att det har med din sjukdom att göra. Typ man nästan gör så som ett slags självskadebeteende. För man vet att det är fel? Och som kick.
  ❤️

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.