Hem > Forum > Depression > Snart försvinner jag

Snart försvinner jag

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5
 • psykiatrin vet inte vad de ska göra, mina föräldrar förstår inte, mind självmords-linje har jag försökt ringa tre gånger men varje gång bemötts av ”det är fullt just nu, besök mind.se för mer information”. Tankar har lett till planer, noggranna planer. Inatt smäller det till, finns jag kvar nästa vecka? Jag är trött på att sväva mellan liv och död som ett fån, att balansera på denna tunna linje av elände. Varför skriver jag detta?

  Stå ut. Håll ut. Andas. Saker förändras. Som du mår nu behöver du inte må om en tid. Andas. Och skriv.

  minds självmordslinje är alltid full, den är ett skämt.

  Mår du riktigt dåligt finns bra präster på 112.

  Annars kan jag ringa dig och prata om du vill.

  psykiatrin vet inte vad de ska göra, mina föräldrar förstår inte, mind självmords-linje har jag försökt ringa tre gånger men varje gång bemötts av ”det är fullt just nu, besök mind.se för mer information”. Tankar har lett till planer, noggranna planer. Inatt smäller det till, finns jag kvar nästa vecka? Jag är trött på att sväva mellan liv och död som ett fån, att balansera på denna tunna linje av elände. Varför skriver jag detta?

  Det är tråkigt att du inte kommit fram på vår Självmordslinje. Det är många samtal per dag ibland upp till 10 000 försök och linjen bemannas av volontärer som inte får betalt för att svara i telefonen. Ett samtal är en bara ett öra som lyssnar inte en terapeut som hjälper dig med dina problem.

  Har du kontaktat ungdomsmottagningen där du bor? Vårdcentralen brukar oxå vara bra att kontakta för en remiss till en enhet som är specialister på barn och ungdomar

  Kanske du skulle behöva komma till en psykiatrisk akutmottagning för att komma i kontakt med någon som kan bedöma ditt tillstånd och avgöra vad du ska göra.

  Du säger att du dina föräldrar inte förstår. Har du någon annan som du kan prata med i skolan eller i din bekantskapskrets som du kan få hjälp att komma till sjukvården? Viktiga är att berätta helt öppet – för det är ingen som förstår om man inte klarar helt öppet om vad man tänker på.

  Vänliga hälsningar

  MIND Moderator

  minds självmordslinje är alltid full, den är ett skämt. Mår du riktigt dåligt finns bra präster på 112. quote]

  Uppmaningar till kontakt får inte finnas på forumet som av säkerhetsskäl ska vara anonym.

  Eftersom ni inte klarar av att besvara alla samtal, inte ens i närheten, så är det väl bättre man får prata med nån än att personen tar sitt liv?

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.