Hem > Forum > Depression > Skriv något fint

Skriv något fint

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5
 • Avatar

  Hej

  I dag mår jag väldigt dåligt och hade jag inte varit rädd för att dö så hade jag avslutat allt nu. Jag är trött på att få höra dåliga saker om mig och att ständigt bli nedtryckt. VARJE DAG.

  Det hade betytt mycket om någon hade kunnat skriva något snällt, vad som helst, jag behöver verkligen det.

  – En ledsen tjej ):

  Avatar

  Vad tråkigt att du mår dåligt och blir illa bemött, vännen. Glöm aldrig bort att du är värdefull, hur du än mår och blir behandlad.

  Avatar

  Var rädd om dig det finns bara en som du. Du är fin precis som du är.

  Du är perfekt precis som du är. Finns ingen som du vilket gör dig väldigt unik! Var med personer som kan se vilken fin och modig människa du är. Kan dom inte se det så ” to hell with them ”. Life only comes around once, so do whatever makes you happy and be with whoever makes you smile ”. #Girlpower

  Jag känner precis likadant. Jag vill inte leva så här men jag är så rädd för att dö.

  Du blädar i en bok och ser att den består av ett stort antal sidor och kapitel. När du blädar förbi det sista kapitlet upptäcker du att det finns många blanka sidor efter det. Vem har skrivit denna bok? Varför så många blanka sidor efter det sista kapitlet? Vad handlar den om?

  Du börjar läsa den. Historien som utspelar sig i den är dig mycket bekant. Huvudpersonen, andra karaktärer och platserna i den kan du utan någon större ansträngning känna igen. Du blir förbluffad. Varenda detalj, varenda handling, varenda sida skildrar ditt eget liv. Vem har skrivit den? Plötsligt inser du att det finns bara en person som skulle kunna ha gjort det, och den är du själv. Plötsligt inser du vilken makt du har? Du har skrivit din historia och den är definitivt inte slut än. Därav de blanka sidorna i boken så att du kan fortsätta att skriva din historia. Är du missnöjd med delar av boken som finns skrivna i vissa kapitel? Nu har du makten att vända bladet och skriva ett helt nytt kapitel, ett fantastiskt sådant. Ett kapitel där huvudpersonen förändras så mycket till det bättre att hon knappt kan kännas igen från bokens tidigare kapitel. Mörkret och sorg ersätts av glädje och ljus. Förtvivlan och hopplöshet omvandlas till frid och tro. Ju mer huvudpersonen förändras desto mer förändras hur den upplever livet och sig själv. Allt blir så mycket mer meningsfullt av fylld av syfte.
  Förändringarna kommer inte från en dag till den andra, men huvudpersonen kämpar, och för varje hinder som den lyckas övervinna, desto mer motivation och ork för den att fortsätta framåt. Den förstår plötsligt att den kan så mycket mer än vad den trodde. När du är klar med detta kapitel blir du så tagen och rörd av vad du läser att du vill fortsätta de nästkommande kapitel i samma anda.

  Lämna inte oskrivna blad i din livs bok. Vänd bladet och skriv. Du kan om du verkligen vill. Du lär finna fantastiska saker att skriva om om du verkligen söker. Sedan, många många år senare när dagen kommer då Gud tar bort pennan och boken från dig kan du finna tröst i ditt eget samvete för att ha gjort allt du kunnat för att skriva varenda sida av den med det mesta och bästa som du var kapabel till.

  Efter den mörkaste natten kommer solen alltid upp.

  Allt gott <3

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.