Hem > Forum > Depression > Självskadebeteende

Självskadebeteende

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Hej på er allihopa.
  Var ren från självskadebeteende i nästan två år tills jag fall tillbaka en gång. Hade aldrig skadat mig någon gång när vi var tsm förutom denna. Han blev såklart väldigt ledsen, har inte gjort det sen dess för får blir så ledsen om han blir ledsen av det.
  Ikväll nu så gjorde jag det igen då det var illa, haft en dålig vecka och vet att min sambo sa att han också var trött pga att jag mådde dåligt.
  Känner mig värdelös som skadat mig igen, och har ingen att prata med. Darför jag söker tröst här då jag inte vill tynga ner min sambo mer en vad jag redan gjort.

   

  Trådstartaren

  Han blev ledsen och ville ej prata med mig så försökte trösta honom men tillslut gav jag upp. Mår sämst nu

  Hej.

  förstår dig precis, har du kontaktat psykiatrin om detta, då de ger dig professionell hjälp?
  förstår dock att det kan vara skönt att prata med någon som gått/går igenom det själv. Har du frågat din sambo varför han slutade prata med dig, tänker att det är bäst att han ger dig extra mycket stöd när detta hände så du ej gör något ännu värre.

  Att ha varit utan självskadebeteende i 2 år är riktigt bra! Förstår att du känner så när du nu gjorde det igen, men har du funderat på vad som utlöste detta? Då kanske du kan göra en ändring i vardagen som gör att detta inte uppstår? Menar alltså att det som gjorde att du hade en dålig vecka kanske du bör se över och göra en ändring på.

  Kram.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.