Hem > Forum > Depression > Självmordstankar

Självmordstankar

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
  • Hej! Jag är en tjej på 15 år odu har självmordstankar har haft det i typ 3-4 månader. Har försökt ta mitt liv 5 gånger men får aldrig hjälp. Vågar inte berätta för min familj eller min kille. Jag är rädd hur som ska reagera. Jag gråter varje kväll och har ångest. Vill inte gå till skolan men måste för att komma in på gymnasiet. Vill berätta för någon att jag mår så jävla dåligt men vågar inte.

    Stackare.. förstår din hopplöshet som du känner. Mitt råd är att ringa till vårdcentralen eller ungdomsmottagningen och säga att du har självmordstankar så kommer dom guida dig vidare. Ring direkt när du läser detta <3

    Trådstartaren

    Dom hjälper mig ej dom säger bara att det går över snart men det gör det ej. Har till och med bett mina vänner o min mamma lägga in mig för jag nt orkar mer. Men dom vägrar.

    Rekommenderar en app som heter Stella/kvinnojouren väst, där kan du chatta anonymt under deras öppettider, och de svarar ganska fort. Du kan även läsa och få tips om t.e.x. Ångest, missbruk i familjen mm

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.