Hem > Forum > Depression > Sitter här igen…

Sitter här igen…

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5
  • Nu sitter jag här igen.. dricker sprit och skär mig själv..  det vore så lätt att bara göra ett snitt för att få bort all ångest. alla tankar och allt smärta… ett snitt…

    Hej vännen. Du har inte gjort ett snitt ännu för att avsluta allt och det är skitbra. För någon stans tror du nog på framtiden ändå.

    Vill du skriva av dig om vad det är som får dig att må dåligt? Jag lyssnar gärna i så fall.

    Allt gott vännen

    Trådstartaren

    Hej vännen. Du har inte gjort ett snitt ännu för att avsluta allt och det är skitbra. För någon stans tror du nog på framtiden ändå. Vill du skriva av dig om vad det är som får dig att må dåligt? Jag lyssnar gärna i så fall. Allt gott vännen

     

    Jag vet inte vart man ska börja. Allt är mest dumma tankar och känslor. Känslan om att vara klar i livet. Det vore skönt att få sova.

    Jag vet inte vart man ska börja. Allt är mest dumma tankar och känslor. Känslan om att vara klar i livet. Det vore skönt att få sova.

     

    Jag förstår. Jag kan inte ens föreställa mig vad det är du går igenom och du har min fulla empati.

    Jag ska inte strössla dig med klychor, ty jag antar att du har hört dem alla, men jag vill ändå bara säga att du har fortfarande kraften att få allt att bli precis hur bra som helst. Du lever fortfarande och det finns alltid tid att slå dig loss från dina demoner.

    Du får skriva precis hur mycket och hur lite du vill om vad du känner och vad det är som får dig att må dåligt. Du ska veta att jag kommer uppdatera tråden så ofta jag kan och ta in allt du skriver. Ibland kan det bara vara skönt att få skriva av sig lite. Får jag fråga hur gammal du är förresten?

    Trådstartaren

    Jag förstår. Jag kan inte ens föreställa mig vad det är du går igenom och du har min fulla empati. Jag ska inte strössla dig med klychor, ty jag antar att du har hört dem alla, men jag vill ändå bara säga att du har fortfarande kraften att få allt att bli precis hur bra som helst. Du lever fortfarande och det finns alltid tid att slå dig loss från dina demoner. Du får skriva precis hur mycket och hur lite du vill om vad du känner och vad det är som får dig att må dåligt. Du ska veta att jag kommer uppdatera tråden så ofta jag kan och ta in allt du skriver. Ibland kan det bara vara skönt att få skriva av sig lite. Får jag fråga hur gammal du är förresten?

     

    Jag är så sjukt osäker för att ta i mot hjälp. jag har aldrig varit ärlig på psyk och mot läkarna. men nu va jag tvungen att vara det… det va läskigt. fick en tid till PTSD utredning. nya piller och doser. Jag ångrar att jag öppnade mig. jag kunde bara få ligga hemma och va.. så efter 30 år så sa jag som det va. Sjuksköterskan fick tag i läkaren på 20 min. dom fixade upp allt och nu får jag åka sjuk taxi till psyk för att dom är rädda att jag ska hoppa framför ett tåg på vägen dit. jag är så sugen på att dricka igen. men jag dricker aldrig ensam.. skära lite mer.. köpte nya blad och testade ett snitt. jag vet att jag va sönder innan, men nu är det lite mer…. unikt.

    Hej. Va grym du är som öppnade upp dig. Det var ett sätt att hjälpa dig själv, hur svårt det än var och jag tycker det visar att det finns någonting i dig som inte helt vill släppa taget om framtiden.

    Jag är hemskt hemskt ledsen att du behöver vara i den situationen du är i. Du måste ha gått igenom något riktigt hemskt. Jag är otroligt imponerad att du ändå väljer att inte dricka själv och att du tar tag i problemet. Det är en jävla urkraft du besitter. Det ska du veta.

    Jag förstår att saker inte känns ljusa nu och jag förstår också att det kanske inte hjälper så jättemycket vad en snubbe på nätet skriver till dig, men jag skulle ändå vilja be dig att du lovar mig att ge det ett rejält försök nu. Att fortsätta vara ärlig mot psyk, för det betyder i förlängningen att du är ärlig mot dig själv. Så du kan tjäna att du faktiskt ger livet en ärlig chans. Och att du har gjort vad du kunnat.

    Jag är ingen psykolog tyvärr och kan därför inte komma med bättre tips än vilken svennebanan som helst. Men jag skulle ändå vilja skicka med ett tips om att söka efter dina passioner. Något som kanske inte har med människor att göra. Måla eller springa. Bara testa dig fram ett slag. Det kan sannerligen inte läka alla sår, men det kan ge någon slags glöd tillbaka och få dig att glömma temporärt.

    Fortsätt gärna att skriva när du känner att du behöver det. Jag är väldigt imponerad av dig, vännen.

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.