Hem > Forum > Depression > Sexuellt ofredad av en man som har familj

Sexuellt ofredad av en man som har familj

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • För ett tag sedan vart jag sexuellt ofredad av en äldre man på en ganska dold parkeringsplats. Händelsen gav djupa spår och kan inte glömma det, det skrämmer mig än idag som han kränkte mig. Jag är själv av samma kön som honom, därav trodde jag inte att detta skulle ske. Har drömt mardrömmar och det ena med det andra. Jag har tagit reda på vem denna man är, han har barn i samma ålder som jag och fru. Jag skulle vilja göra något men vet inte vad, tror nästan det bara skulle förvärra saker. Han lever sitt vanliga liv och jag får lida av det han har gjort. Det finns ju inga bevis alls så är det ens värt att göra en ny polisanmälan? Det är helt sjukt.

  Sådana situationer är svårt, men det absolut bästa är att kunna prata med någon om det familj eller vänner, om det inte är en möjlighet skulle professionell hjälp kunna vara något som kurator eller psykolog. Att du skriver här är en bra första steg.

  Tyvärr tvivlar jag på att polisen kommer göra något om jag ska vara ärlig.. därför är det bra att ha kontakt med någon som man kan prata med.

  Beklagar att du varit med om detta fruktansvärda! Så obegripligt ondskefullt!

  Tänker att polisanmäla kan ge en känsla av att agera och stå upp för sig själv? Det ger också polisen en chans att matcha det du beskriver med signalement på gärningsmannen att dyker det upp fler hädanefter som blivit utsatta av honom så kanske de kan gripa personen – framöver?

  Att en familjefar gör på detta sättet låter verkligen som en skräckfilm. Så obehagligt!

  Förstår att ett alternativ att själv agera i detta privat, typ avslöja detta för hans fru, är lite väl risky och kan spåra ur, tror nog inte heller det är ett så tryggt alternativ?

  Tror du att du personligen skulle må bättre om du fick anmäla detta? Man är ju lite olika där hur man fungerar. Vissa blir nog snabbare ”läkta” om de känner en viss upprättelse genom en anmälan? Andra kanske behöver gå vidare i livet och på så sätt ”läka” ut sina trauman?

  Jag blev våldtagen för många år sedan. Anmälde inte. Led i det tysta i många år. Berättade för en person. Min syster. Efter mycket om och men. Så här i efterhand är jag så ledsen över att jag inte orkade. Det var som om han tog min röst den natten. För min egen läkning hade jag vunnit på att anmäla honom, tror jag. Även om fallet förmodligen hade lagts ner. Detta var år 2004, utomlands och jag blev förmodligen drogad. Ord skulle stå mot ord. Men med dagens lagstiftning hade det klassificerats som våldtäkt.

  Hur som helst: Jag hoppas du hittar en väg som passar dig!

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.