Hem > Forum > Depression > Sårat nån

Sårat nån

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • Jag blev ledsen och blev lite irriterat på min tonårs kompis för han hade sålt en spel konsol. Vi hade många spel som vi kunde spela online. Jag tyckte det var skit kul o spela med honom. (Är i runt 20 åldern själv. ).  Det blev som jag beskrev. Och jag sa EN av de dummaste jag kunde säga som bara slant ur mig. ”De är nästan som man skulle sälja ens hmm hmm. Eter några min tänkte jag va fan sa jag!?? Och jag menade inte så. Va inhelvete.  Jag skrev och sa att jag menade inte så.  Jag har fått tidigare fått elaka saker mot mig. Han menade inget illa.

     

    Jag mår skit piss försöker göra allt för det ska bli bra. Men känns som it never gonna happen. Vill bAra ta självmord  och slippa ångesten som gör mig illa dagligen.   Som jag vet att jag inte menade vad jag sa

    Sådär har väl alla gjort nån gång, sagt saker man inte menat och ångrar. Tycker inte du ska ha ångest för det, man får lära sig av sina misstag helt enkelt. Hoppas ni blir vänner igen.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.