Hem > Forum > Depression > Rädd för att misslyckas

Rädd för att misslyckas

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4
 • Just nu ligger jag i min säng. Har försökt att skriva ett hejdå brev men de går inte. Mina ögon bara rinner och rinner. Jag vill göra de, jag vill ta livet av mig. Jag har försökt flera gånger men misslyckats varenda gång. Ja jag må vara 14 men jag vill inte mer. Livet är ett helvete. Min största dröm är så nära. Det ända jag är rädd för är att misslyckas ännu en gång. Jag har ingen, ingen bryr sig om mig och även om nån skulle säga de skulle jag inte tro på det. Jag fattar inte varför man vill göra folk så jävla illa med mening. Jag hoppas att alla som förstör för andra får det tusen gånger värre än de dom förstör för. Vad har jag gjort för att förtjäna detta. Skitsamma. Jag vill inte mer iallafall. Lycka är en myt.

  Hej fina du!

  Det låter oerhört jobbigt för dig nu, men kom ihåg att du finns här för att du behövs! Tänk att du bara är 14 år och är så nära din dröm, du är oerhört stark! Rädslan för att misslyckas är det som tar oss framåt men man behöver också misslyckas för att kunna ta sig framåt. Jag hoppas innerligt att du mår lite bättre idag! Jag hoppas att du har orkat tagit dig upp hur sängen, tagit något att dricka och äta, det är oerhört viktigt! Jag har själv varit där, när allt är svart och döden känns som den enda utvägen! Har du någon du kan vända dig till?

  Trådstartaren

  Hej! Jag har ingen att prata med.

  Min största dröm är att dö och det är det jag är rädd att misslyckas med igen.

  Fina du!

  vill du ha någon att prata med? Jag finns oavsett om du vill prata om dina mörkaste känslor eller om du bara vill ha någon att byta ett ord med. Hur kan jag nå dig?

  Jag vill gärna finnas för dig, kan du låta mig göra det?

  Hej!

  Låter så oerhört jobbigt med dina tankar, men jag finns här om du behöver prata, alltid. Du är inte ensam och det kommer att bli bättre, trots att det verkligen inte känns som det just nu.

  Kramar till dig!!

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.