Hem > Forum > Depression > Pallar inte mer

Pallar inte mer

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • Skolan börjar snart och har sån ångest över det för panik över att tänka på att sitta i ett klassrum med 30 andra som aldrig håller käft. Orkar inte med det,allt är en loop.går i skolan 5 dagar sen helg då man är hemma och har ångest att det snart är skola igen. Sedan fortsätter det och fortsätter. Jag känner ingen livslust alls vill bara försvinna. Jag har ingen att prata med och nej vill inte prata med BUP,första linjen eller en kurator. Jag vill inte ha den hjälpen vill bara ha lite uppmärksamhet av mina föräldrar då jag vill ha hjälp i skolan. Har försökt så mycket men inget funkar. Ska nog avsluta det innan den 9e januari innan skolan börjar. Det bästa är att det redan hänger ett rep i vårt förråd som har en hängsnara så har inte så mycket att behöva förbereda. Orkar verkligen inte,den 9e blir den bästa dagen för mig men den sämsta för vissa.

    Hej du

    jag vet inte om du kommer se det här eller om du ens är vid liv, men snälla gör det inte. Du är viktig och du är älskad och du är ung. Du kan prata med mig, jag finns här och jag förstår det du går igenom. Snälla fina du, gör det inte. Du förtjänar ett liv fullt av glädje, lycka och kärlek, och du kommer få det. Tänk på alla djur du inte kommer få klappa, alla fantastiska vänner du inte träffat ännu, underbara resor du inte ännu åkt på!! Du har så mycket framför dig och du förtjänar att uppleva allt det och vara lycklig. Snälla svara.. du är viktig, jag lovar. Jag bryr mig om dig❤️

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.