Hem > Forum > Depression > Orkar inte mer

Orkar inte mer

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
  • Varför kan man inte få välja dödshjälp? Vill inte leva, speciellt inte i ett samhälle som är riggat mot en. Alla runt mig blir arga när jag nämner mina tankar om döden och säger att det är elakt av mig att ta upp. Men jag vill ju inte mer? Är det inte viktigare att jag får bli lycklig genom att dö än att jag ska kämpa mig igenom varje jävla dag bara för andras skull? Jag vet att det finns ett sätt för smärtan att ta slut, varför tycker folk inte att jag förtjänar ett slut på smärtan? Jag har försökt i så många år att må bättre, jag går i terapi, dom ger mig hundra mediciner men ingenting fungerar. Jag försöker verkligen. Men det senaste decenniet för mig visar bara att det kommer va såhär för jävligt resten av livet. Orkar inte mer ju. Fuck orkar inte mer.

    Orkar inte heller. Känner mig helt jävla tom.

    Det blir aldrig bättre för mig heller.

    Jag förstår precis. Känner igen mig!

     

     

    Önskar också att dödshjälp var laglig. Det är väl mer medmänskligt att låta en människa somna in smärtfritt och lugnt istället för att låta människan dö smärtsamt genom osäkra metoder och sedan lämna kvar ett lik någonstans för omvärlden att hitta. Dessutom är jorden för överbefolkad redan. Varför inte låta oss dö om vi vill det?

    Jag läser alla inlägg under ‘Orkar inte mer’ och kan absolut förstå vad man går igenom. Det finns mycket i världen idag som beröver människan av all ork tills man känner sig helt tom. Men om man tänker filosofiskt på dödshjälp så kommer man att se att den är bara ett sätt att skynda på nåt som kanske inte kommer att hända. Många människor led i livet och tänkte på döden som ett slut på lidandet men livet sen vände sig för dem. Det finns alltid hopp. Att tänka positivt är kanske det första steget mot förbättring. Stäng inte dörren i hoppets ansikte. Jag läste någon gång en vis fras på engelska som säger att man skulle aldrig beröva nån av hoppet för att det kan vara det ända som man har kvar.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.