Hem > Forum > Depression > Orkar inte mer

Orkar inte mer

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
6
 • Jag vill bara få försvinna nu. Jag orkar inte mer. Ta mig här ifrån snälla

  Berätta lite mer. Kanske vi här kan hjälpa till lite?

  Trådstartaren

  Berätta lite mer. Kanske vi här kan hjälpa till lite?

  Jag har gjort allt men orkar iaf inte mer

  Känner precis som du. Har gjort allt men inget funkar. Kan inte sova el äta bara ligger i sängen och vill bort. Orkar inte ens prata. Jag är ett hopplöst fall. Hur är det med dig nu? Bättre?

  Hur ska man kunna hjälpa er om ni inte berättar vad era problem är?

  Varför tar ni inte kontakt med varandra och pratar?

  Folk verkar så rädda för kontakt på detta forum, så ibland undrar jag om nån verkligen vill ha hjälp!

  Jag vill bara få försvinna nu. Jag orkar inte mer. Ta mig här ifrån snälla

   

  Ibland skriver jag ner alla mina känslor, precis hur det känns och tankarna på att man inte orkar osv så mycket man kan, ju mer desto bättre. Sedan läser jag allt om en stund och låtsas att det är en annan person som läser mitt brev. Försöker sedan tänka på vad jag skulle kunna göra för att få dessa känslor att försvinna för den personen. Ibland hjälper det, ibland är det för jobbigt att ens läsa om det, eller så hjälper det att bara fått det ur sig.

  Hoppas att det ska vara till hjälp på något sätt….

  Hur ska man kunna hjälpa er om ni inte berättar vad era problem är? Varför tar ni inte kontakt med varandra och pratar? Folk verkar så rädda för kontakt på detta forum, så ibland undrar jag om nån verkligen vill ha hjälp!

  Det är väl tyvärr inte bara här,som folk verkar vara rädda för kontakt.De flesta verkar ju gå omkring instängda i sej själva,med näsan i mobilen,nuförtiden.Samtidigt känner sej allt fler ensamma och isolerade.Vart är vårt samhälle på väg?Vi blir allt fler på klotet samtidigt som ensamheten sprider sej.Tidens paradox……Man kan nog inte leva sitt liv i cyberrymden,även om många försöker…..

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
6

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.