Hem > Forum > Depression > jag ger snart upp

jag ger snart upp

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • jag ska försöka hålla detta kort.

  jag är 14 och har alltid haft problem med min psykiska ohälsa men sen början av 2019 har allting blivit värre. jag har haft så mycket självmordstankar och jag orkar inte mer. jag har pratat med mina föräldrar men det verkar inte som att de förstår allvaret i det hela, att jag snart kommer brista.

  och jag vet inte om jag orkar mer. jag orkar inte att varje dag ska kännas omöjlig att klara av och jag är trött på att avsluta varje dag i tårar. jag vet inte ens om jag orkar hålla ut till sommarlovet.

  jag har ingen aning om vad jag ska göra, jag vill inte krossa min familjs hjärtan om jag dör men jag orkar inte med livet längre.

  Avatar

  Vad mår du dåligt av? skolan? kompisar? har du varit med om svåra saker ?

  Trådstartaren

  Vad mår du dåligt av? skolan? kompisar? har du varit med om svåra saker ?

  Jag mår väldigt dåligt av skolan så jag skolkar ganska mycket (mina föräldrar vet inte om det), jag hatar hur jag ser ut och sen så begick en person jag såg upp till mycket och som alltid gav mig hopp självmord. Det är mer men de här tre är de största.

  Avatar

  Jag förstår. Måste vara jättehemskt när en viktig person i ens liv tar sitt liv…Det tar tid att sörja.

  Vad är det i skolan du tycker är jobbigt? att inte vara nöjd med hur man ser ut är vanligt i din ålder,  kanske inte till någon tröst just nu men vill att du ska veta att man vänjer in sig med sin kropp och utseende när man blir lite äldre…Du är fin precis som du är.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.