Hem > Forum > Depression > orkar inte längre

orkar inte längre

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • Jag har länge tampats med psykisk ohälsa och det går i vågor, men nu orkar jag inte längre, jag har inte orken längre och det har påverkat mig både studie mässigt och socialt, jag kan inte ens prata med någon om detta då jag är duktig på att dölja det. Jag börjar närma mig 30 och jag känner bara att jag vill få slut på eländet och jag har haft dessa tankar sen jag förlorade min far i September och en nära vän i Juli. Jag vet inte ens vad jag ska göra längre, jag trycker mig så mycket och mår dåligt av allt. Jag vill inte prata med min familj om det och jag har knappt några vänner.

  Jag känner press från skolan och känner att jag gör mitt bästa men klarar knappt det. Om jag nu hoppar av och tar en s.k. break så har jag inget jobb att förlita mig på och jag känner inte någon.

  Allt känns hopplöst och dött och jag vill bara hoppa av en bro eller hänga mig själv.

  Jag vill inte förpesta er heller och jag känner mig dum att skriva här. Men jag vill bara få ett slut på allt bara. Jag har även börjat med självskada varje gång jag inte fattar nåt. Jag har inte vågat prata med någon och försöker finta med att jag fick skråmor av att laga mat.

   

  Det låter som du har det jobbigt. Mitt råd är att ta kontakt med någon att prata med. Om du känner att du inte kan/vill prata med din familj så tycker jag du ska försöka få kontakt med en kurator. På skolan finns skolkurator som du skulle kunna ta kontakt med om du tycker att personkemin stämmer. Annars tycker jag du ska ta kontakt med någon annan att prata med, t ex via vårdcentralen. Det kan hjälpa att få prata av sig och det går att bli fri från psykisk ohälsa så ge inte upp. Jag finns här om du känner att du vill skriva av dig. <3

  Hej du är stark och gör det bra som börjat skriva iaf. Du kommer inte att förpesta någon genom att skriva av dig 🙂 Vi finns här för dig. Försök att ta kontakt med en psykolog eller Kurator så ska du se att det hjälper men det kommer ju inte att ändras på en gång man får ge det lite tid.

  Jag vill iaf hellre att du ska leva och det ger ingeting förutom smärta för alla runtomkring så det är kämpigt att leva vidare men försök det är allt man kan göra. Gör det bästa du kan av det du har 🙂 Kram till dig! <3

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.