Hem > Forum > Depression > Ny här! Hur komma vidare?

Ny här! Hur komma vidare?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Avatar

  Hej!

   

  Jag är ny här. Jag drabbades av depression hösten 2016. Några månader senare fick jag vanföreställningar och självmordstankar.  Nu mår jag däremot mycket bättre och vill leva livet. I vissa situationer blir jag dock påmind om hur jag mådde då jag mådde som sämst. Skulle t.ex se ett av mina favoritprogram på tv:n och just det avsnittet handlade om en person som tagit sitt liv. Det framgick aldrig i infon om programmet att det skulle behandla det ämnet. Om jag hade vetat om det tidigare så hade jag inte sett det avsnittet. Min reaktion när jag hörde vad som sas på tv:n var att jag började storgråta.

   

  Sedan så har jag också dåligt samvete för att jag i min depression gjorde två personer i min närhet fysiskt illa (Jag har inget eget minne av att jag gjorde det, men det har dessa två personer berättat för mig i efterhand).  Förutom detta så kallade jag en person vid ett kvinnonamn fast jag vet att han är en man. Detta  gjorde jag för att han försökte få in mig på akutpsykiatrin när jag inte ville. Förstår så här i efterhand att han gjorde det för att han var tvungen. Jag har sagt förlåt och han har godtagit ursäkten, det är mest jag som går och funderar på hur jag kunde kränka honom så med tanke på att han hjälpt mig så mycket…

   

  Hur har ni andra kommit vidare?

   

   

   

  Avatar

  Hej,

  Ser att du tagit bort din användare. Glad att höra att du mår bättre. Skriv gärna ett nytt inlägg om du skulle se detta så kan jag skriva om min resa där.

  Kram <3

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.