Hem > Forum > Depression > Nu är de illa igen

Nu är de illa igen

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Avatar

  Jag mår sååå dåligt just nu. Tanken av självmord är nästan konstant. Jag tar och har tagit mycket lugnande mediciner den senaste tiden för att stänga av hjärnan. Jag vet inte om de är en orsakade faktor till att de känns värre nu. Att ångesten kommer tillbaka med mer kraft och intensitet. Jag överväger att ta överdos, men av tidigare erfarenheter så vet jag att de inte går till på ett avslappnande sätt som man kan tro. Man somnar inte bara, kroppen varnar istället för fara genom ökad puls och extremt obehag. Jag vill fly från mitt liv just nu. Men vet inte hur.

  Avatar

  Jag känner detsamma. Har försökt ta livet av mig så många ggr med överdoser. Men har för kassa mediciner. Och har fått gjort så många magpumpningar. Livet är inte värt att leva när man ständigt tvingas gå runt med ångest och sjukvården bara skiter i en. Har ADD, borderline och generaliserat ångestsyndrom. Vill bara dö. Men smärtfritt. Min familj hade mått bättre utan mig. Har ingen egen familj. Är det svarta fåret. Har syskon med familj och barn men jag är bara ett freak på 32 år som mina föräldrar tröttnat på. Vill bara dö.

  Avatar

  hallå

  livet är tufft. det finns ingen rättvisa. så är det! men av egen erfarenhet vet jag att det går att vända att livet kan bli gott även om allt ser helsvart ut. det är ett enormt jobb men jag tror att ta sitt liv är svårare du är värd det, livet

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.