Hem > Forum > Depression > Noll energi!

Noll energi!

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • Jag är ingen Duracell kanin nuförtiden precis…

    Jag är raka motsatsen , jag orkar knappt nånting. Och när jag gör det jag måste göra ,typ tvätta gå ,och handla ,gå ut och gå, så är jag helt slut sedan , det skrämmer mig. Jag menar jag är inte  80 år jag är 35 typ!!

    jag har så fruktansvärt lite energi, vilket gör att jag äter mer men inte ger det mig energi . Utan när jag ätit segnar jag ner i soffan och surfar runt på internet ..

    när jag väl bestämmer mig för att gå ut och gå så blir jag heeeelt matt när jag väl kommer ut. Jag vänder oftast hem efter ett tag och då mår jag sjukt dåligt , sämre än innan. Jag menar inte att jag går tre meter och sen vänder, utan kanske efter en kilometer . Men det ger mig inte energi. Vad fan ska kunna ge mig energi???

    lyrica som jag missbrukar ha dock  den effekten på mig. Jag kan städa jag kan gå i trappor utan problem.. fan jag kanske har nåt hjärtfel?? Som gör att jag är matt , nej jag vet fan inte.

    nån mer som saknar energi? Det vet jag ju men skriv gärna vad som ger er energi och tips och sånt

    Har också haft/har samma problem. Det har blivit lite bättre sedan jag fick järntabletter utskrivna, hade tydligen brist på järn. Så ett tips är väl att höra av sig till sjukvården och kolla ifall du har någon näringsbrist eller något annat som kan förklara det.

    Ett annat tips är att ge sig själv återhämtning. Kör inte raka vägen in i väggen utan acceptera att du är trött och inte orkar som vanligt just nu.

    Förstår att det är skitjobbigt. Hoppas verkligen att du hittar någon förklaring och att det blir bättre för dig snart <3

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.