Hem > Forum > Depression > Mörka tankar

Mörka tankar

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
  • Hej!

    Har varit deltidssjukskriven sen lite mer än 2 år nu. (Men har mått dåligt/varit sjukskriven i omgångar sen ca 2008). Depression och utmattningssyndrom var de första diagnoserna. Haft kontakt med psykiatrin som avslutade mig i samma veva som jag gått därifrån och tänkte ta mitt liv då jag efter mötet tappade all livslust. Har kämpat mycket för att de ska hjälpa mig men det har tagit otroligt mycket på min ork och tron på att jag någonsin ska må bra igen börjar bli obefintlig. Har allt oftare mörka tankar om att inte vilja leva…På senare tid har tankarna funnits dagligen…de ligger liksom där i bakhuvudet och pockar på uppmärksamheten…  Vad ska man göra? Vet inte hur länge man ska orka kämpa. .

    Avatar

    Känner igen mig. Försöker komna ihåg att det går upp och ner och upp igen. Men fast jag varit med om det så många gånger så glömmer jag bort det…

    Kram

    Hej! Har varit deltidssjukskriven sen lite mer än 2 år nu. (Men har mått dåligt/varit sjukskriven i omgångar sen ca 2008). Depression och utmattningssyndrom var de första diagnoserna. Haft kontakt med psykiatrin som avslutade mig i samma veva som jag gått därifrån och tänkte ta mitt liv då jag efter mötet tappade all livslust. Har kämpat mycket för att de ska hjälpa mig men det har tagit otroligt mycket på min ork och tron på att jag någonsin ska må bra igen börjar bli obefintlig. Har allt oftare mörka tankar om att inte vilja leva…På senare tid har tankarna funnits dagligen…de ligger liksom där i bakhuvudet och pockar på uppmärksamheten… Vad ska man göra? Vet inte hur länge man ska orka kämpa. .

    Tar du någon medicin nu?

    Trådstartaren

    Jo…Har också tänkt att det brukar gå upp och ner men sen i november känns det bara som att det går åt fel håll…Har inte alls känt att det vänt uppåt nån gång. Har flera intressen som jag har hållit på med och som verkligen gett mig avkoppling men kan verkligen inte hitta tillbaka till dessa…(vilket jag gjort tidigare)..

    Har i lite mer än 2 år nu ätit Venlafaxin. Tar sen i november 262,5 mg. Känns inte som de gör någon skillnad…Har nämnt detta för läkare men ingen ändring. Har tidigare testat sertralin, mirtazapin och citalopram…

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.