Hem > Forum > Depression > Min historia

Min historia

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Jag har verkligen otur.

  Jag är en person som tycker om att hjälpa andra. Jag lyssnar på andras problem, och stödjer. Jag dricker inte, röker inte och har naturligtvis aldrig använd droger.

  Jag har psykiska problem. Jag måste hela tiden hitta på ursäkter. Som att tyvärr kan jag inte ta en fika med dig idag då jag har gäster. Jag använder gäster som en ursäkt då jag vill inte säga att jag mår dåligt. Det var någon som trodde att jag tog droger för att jag använde en ursäkt. Blir så äcklad över så sviniga människor som bara vill förstöra andras liv. Bara för att de tar droger eller känner någon gör betyder det inte att alla drogar. Det är som tillexempel en vidig pedofil tror att alla är pedofiler som honom.

  Det finns folk som inte har gränser för hur långt de är villiga att gå när det gäller att förstöra en annan persons liv.  För att de är hemska individer

  Tror du inte de kanske frågar dig för att de bryr sig om dig?

  Det ligger ofta en historia av smärta eller någon form av psykisk ohälsa bakom människor som tar droger. Det är viktigt att visa förståelse för dem.

  Men viktigast i ditt liv låter just nu som att ta hand om dig själv. Det låter som att folk runtomkring dig inte riktigt förstår dig. Har du någon vän som lyssnar på dig, tror på dig och förstår dig? I vilket fall finns vi ju här. Här blir du tagen på allvar<3.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.