Hem > Forum > Depression > Mår så dåligt,känner mig så tom inombords

Mår så dåligt,känner mig så tom inombords

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Hej ganska ny här så jag vet inte hur jag ska börja,har alltid mått dåligt ända sen skoltiden med all mobbning och utfrysning i unga år och de forsätter än idag är så lågt ner på botten som de går.

  är sjukskriven för depression och panikångest pågrund av att jag har samlat på mig allt genom åren och har aldrig liksom öppnat upp mig riktigt då jag har blivit sårad för många ggr så jag har svårt att lita på andra människor,vänner sviker totalt ignorerar en mina internetvänner som jag har träffat irl säger bara att vi finns om du vill prata men när man väl vill prata så ignorerar dom bara läser och svarar aldrig har liksom gett upp hoppet om allt i livet,har aldrig liksom sörjt min morföräldrar ordentligt heller för den del sen att mitt ex var otrogen mot mig bakom ryggen och vi var förlovade  och hade precis flyttat ihop de är så himla mycket allting som har hänt jag försöker varje dag med att ta mig upp men kan inte se lycka nånstans alls längre.

  Har försökt med att gå vidare att hitta en ny men blir alltid sårad oavsett drar mig mest undan är mest för mig själv och ingen av mina så kallade (Vänner) har aldrig funnits där sen starten när allt började och blev raserat jag bara gråter varje dag och till sömns.

  Hej, känner igen mig i vad du skriver.

  Om du har lust att snacka så maila gärna

  Med hänvisning till MINDs användarvillkor har mailadress tagits bort

  • Detta svar redigerades för 3 år sedan av en moderator. Anledning: på grund av att det strider mot användarvillkoren på Mind Forum

  Testa att sätta dig ner och skriva lite, försök skriva upp olika saker som kan vara tidiga tecken på en kris (panikattack etc), saker som tex, Trötthet, tappar lust, humörsvängningar mm.

  Gör sen även en liten lista på saker som kan påverka ditt mående, Positiva saker till höger och de negativa sakerna (som kan förvärra) till Vänster. Du behöver inte skriva upp ett visst antal eller så, bara skriv det som kommer i skrivande stund, det finns inget rätt eller fel, allt är dina upplevelser.

  Sen skriv några rader om vad som har varit bra ”just idag”, kom ihåg att du inte behöver skriva en bästsäljande novell 😉 något har garanterat varit bra med dagen, hur liten sak den än må vara, som tex att solen kanske värmde skönt i ansiktet, tog en avkopplande promenad. Poängen är inte att skriva så mycket som möjligt utan att ”bara göra det”.

  Att skriva ner allt kan ofta ge ett nytt perspektiv, hur ”onödigt” eller ”dumt” endel kan tycka det verkar så kan jag själv bara säga att detta har iaf hjälpt mycket för min egna del, speciellt att skriva vad som varit bra med dagen. När jag började tänka efter på dom små saker som har varit bra med dagen, som kan verka obetydliga, så kom jag på mig själv att mitt tankemönster för stunden faktiskt bröts. Reflektion och att bryta tankemönster är väldigt effektiv iaf för stunden, och med det kan man sen jobba vidare mer långsiktigt.

  Må väl och lycka till

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.