Hem > Forum > Depression > Mamma vill inte inse att jag är sjuk

Mamma vill inte inse att jag är sjuk

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • Jag har försökt få min mamma att inse att läget är akut ett tag nu, har börjat få tankar på självmord. Eftersom jag haft en sån period tidigare vet jag att man måste stoppa det innan det får gå för långt, och eftersom jag har så grov ångest vågar jag inte kontakta BUP själv.

  Mamma har gjort det, (säger hon iallafall, men jag litar inte på henne när det gäller detta eftersom hon är livrädd att inse att jag mår så pass dåligt och är även konflikträdd), men jag vet att hon inte sagt precis hur akut det är.

  ’Min dotter mår väldigt dåligt nu, det börjar bli akut’, säger hon.

  ’Min dotter har självmordstankar’, är vad hon måste få ur sig för att få fart på dem, men hon bara försöker rikta våra konversationer bort från det. Efter ett ångestanfall gick min kompis med mig till ett sjukhus, och så fort jag sa vad det handlade om fick jag hjälp direkt. Jag kan få hjälp fortare, men hon vägrar fatta.

  Borde jag ringa själv, eftersom jag inte kan lita på att hon säger det som behöver sägas?

  -Tack

  Ja, jag tycker du ska ringa själv. Jag tror även det är bra för ångesten.

  Desto mer man vågar släppa ut, desta mer brukar det hjälpa.

  Trådstartaren

  Ja, jag tycker du ska ringa själv. Jag tror även det är bra för ångesten. Desto mer man vågar släppa ut, desta mer brukar det hjälpa.

  Tack för svaret. Ska ringa så fort jag kan.

  Tack för svaret. Ska ringa så fort jag kan.

  Skriv gärna och berätta hur det gick!

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.