Hem > Forum > Depression > livet är helt enkelt inte värt det

livet är helt enkelt inte värt det

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • jag har kommit fram till att livet är inte värt det. känner inge glädje alls, uppskattar ingenting och allt är för jobbigt. klarar inte att kliva upp ur sängen ens. är så less på att höra “de kommer bli bättre snart, håll ut, livet har bara börjat för dig, du är så ung än”. vilket bullshit. jag har aldrig mått bra vad jag än gjort eller provat på. även fast jag har en partner som tar hand om mig, ser till att jag äter och allt sånt, som jag också är jättekär i, inte fan mår jag nå mycket bättre för de. jag vill fortfarande dö. kalla mig självisk om du tycker de, men jag kan inte styra hur kag känner och har kännt i stort sätt hela livet. jag vill dö. jag måste dö. men finns inget lätt sätt att dö på så jag vet inte vad jag ska göra. medicin har biverkningar jag inte vill ha. terapi har jag gått i sen jag gick i lågstadiet.. vad mer finns det? jag vill ba ge upp. känns redan som jag mentallt gett upp. hur fan ska man ha hopp om man aldrig kännt sig glad nånsin? tror inte jag kan det ens. min hjärna kan inte tillverka dopamin. det hjälper inte att man har autism och adhd heller. man är missförstådd av allt och alla. man lever i ett samhälle som inte är tillverkat för sånna som en själv. de kraven som ligger på mig är för mycket. speciellt med min överkänslighet pga mina diagnoser, och “hjälpen” man får för dom hjälper inte. det kommer aldrig bli bättre. livet har verkligen ingen mening.. man bara är här, sen dör man, så varför inte ba dö nu..

  Tråkigt att höra att du känner så. 🙁 Jag tror dock inte du ska vara så rädd för mediciner, det är inte alla som får biverkningar och en del biverkningar kan vara så lindriga så de ändå är att föredra framför att må dåligt. Det finns ju också flera olika sorter så det brukar oftast gå att byta om man inte tycker den man fått fungerar.

  Du kanske skulle behöva mer hjälp och stöd kring din autismdiagnos. Jag tycker du ska ta kontakt med psykiatrin för att prata om detta och höra vad mer de kan göra, om du inte redan har gjort det…

  Det kommer bli bättre även om det inte känns så just nu. Jag finns här om du vill skriva mera.

  Förstår dig till fullo.

  Förstår precis vad du menar, är i typ samma situation med samma diagnoser….

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.