Hem > Forum > Depression > Knark och självmordstankar

Knark och självmordstankar

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • Hejsan alla, jag hoppas att ni har en fin dag hittills. Jag ville bara skriva av mig lite eftersom att jag inte vågar prata med folk f2f om detta. Jag fyller snart 22 och jag är beroende av knark (kokain, ecstasy , lyrica, kristall). Jag kan helt ärligt säga att jag älskar att ta droger, jag blir lugn och glad av det. Förra helgen tog jag e, ladd och lsd med en kompis och jag blev så jävla borta. Dessa ”uppåt” droger gör mig lugn medans dem gjorde min polare helt jävla galen. Självklart så mår man fucking skit dagen efter och man skäms över att man tar droger. Jag vill sluta med det, va ren i 3 månader innan jag tog förra helgen som sagt och då kände jag ett sån sug varje dag så jag tillslut bara tänkte ”äh skitsamma” så tog jag ut cash och handlade lite.

    Jag är trött hela tiden, jag har börjat gått upp i vikt men jag har ändå framtidsdrömmar. Jag tänker dagligen på att ta livet av mig eller skada mig själv. Har ju lyxen att inte behöva ta random pissprov på jobbet så vissa dagar har jag kommit hög till jobbet, men dem dagarna har jag försovit mig – sov så hårt att jag inte hörde när min mor plingade på och bankade på min dörr i en kvart. Hon trodde jag låg död och när hon berättade detta så tänkte jag bara ”fyfan va skönt att bara försvinna”. Har sett att man kan köpa rep lite här och var så jag kan hänga mig om jag vill det tillslut.

    Jag har faktiskt blockat min kran iaf!! Så blir ofrivilligt ren nu hahahah men då slipper jag dö av knark. Ingen vet att jag knarkat nästan varje dag i 6 månader, och folk säger att det brukar synas. Varken mina polare, föräldrar eller syskon ens misstänker nånting.

    Jag är nybliven singel också! Eller ny och ny, 3-4 månader singel har jag varit iaf. Stalkade upp hans instagram och såg att han följer massa nya och jag blev så jävla arg och ledsen att jag ville skriva till han hur äcklig han är osv när det ändå var jag som dumpade han??? Vad är det för fel på mig? Snälla hjälp jag vet inte vad jag ska ta mig till.

    Hej

    javisst man mår bra av knark, är själv såld på lyrica…men det är farligt på många sätt att vara beroende. Det leder aldrig till nånting bra! Avtändningen är också djävulsk …

    bra att du blockat den personen!

    du verkar ha det mesta , jobb ,familj och har haft partner,du är ung fortfarande, det tror jag du är stolt över,

    det verkar inte vara nåt fel på dig så sätt, man provar saker när man är ung,

    angående självmordstankarna , det låter inte bra att du köpt rep i avsikt att ta livet av dig! Är det nåt som har hänt som gör att du vill ta livet av dig, nyligen eller kanske i barndomen? Eller har du nån depression?

    adhd?( Detta är bara tankar från min sida)

    kontakta vårdcentralen om du vill ha hjälp, typ prata med någon psykolog, självmordstankar är ju allvarligt .
    Ta hand om dig

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.