Hem > Forum > Depression > Jobbig dag, jobbigt liv

Jobbig dag, jobbigt liv

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
  • Avatar

    Har en sämre period. Jag har behov av destruktiva beteenden. Är bara så frustrerad över att jag hindrar mig själv att agera för att jag väger för och nackdelar mer och tänker på konsekvenser. Jag vill åt den känslan jag brukade få i huvudet när all ångest försvinner. Känslan jag får när jag är berusad. Att få lätta på trycket på något vis. En egen ventil. I want to do stupid things and not look back, because i need it.

    Har du några tankar på vad du kan göra för att lätta på trycket utan att det blir skadligt för dig? Går det att få utlopp genom att skapa något? Genom att slå på något (typ boxarsäck)? Det finns många sätt att lätta på trycket men tyvärr är det bara du som kan avgöra vad som fungerar bäst för dig.

    Avatar

    Det icke-destruktiva jag gör är: yoga, meditationsövningar, promenad med podcast/musik, skriver, fastnar i serie, äter god mat, fotograferar, umgås med någon, bara lyssnar på musik.

    Jag säger inte att dessa är nå mirakel, men de kan hjälpa i stunden. Precis som de destruktiva sakerna faktiskt också gör, de hjälper i stunden. Men då mår man oftast dåligt efteråt, när man gör något bra slipper man det.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.