Hem > Forum > Depression > Jag vill bara ta mitt liv!

Jag vill bara ta mitt liv!

Visar 12 inlägg - 1 till 12 (av 19 totalt)
18
 • Avatar

  jag är en tjej på 12 år som är mobbad i skolan, och blir näthatad! Vet inte vad jag ska ta mig till, vill bara avsluta mitt liv här och nu! Btw så har jag grovt självskadebeteende!? // anonym

  jag är en tjej på 12 år som är mobbad i skolan, och blir näthatad! Vet inte vad jag ska ta mig till, vill bara avsluta mitt liv här och nu! Btw så har jag grovt självskadebeteende!? // anonym

  Usch, vad upprörd jag blir över att de mobbar dig i skolan och att du blir illa behandlad på nätet! Det är fega kräk som gör sådant.

  Såhär dåligt ska du inte behöva må. Du är värd att få må bra! Har du berättat för någon vuxen om mobbningen och näthatet?

  Du kan alltid vända dig till skolkuratorn eller skolsköterskan. De är till för att lyssna och hjälpa till i sådana här situationer. Om du till att börja med vill prata med en kurator helt anonymt så kan du kontakta BRIS via telefon, chatt eller mejl. Du hittar länkar och kontaktuppgifter på http://www.bris.se

  Berätta gärna här hur det går!

  Avatar

  jag är en tjej på 12 år som är mobbad i skolan, och blir näthatad! Vet inte vad jag ska ta mig till, vill bara avsluta mitt liv här och nu! Btw så har jag grovt självskadebeteende!? // anonym

  God kväll här på Mind Forumet.

  * Har läst hela ditt inlägg / tråd här ovan.

  * Blir sååååååå ARG och LEDSEN inombords att De mobbar dig och näthat.

  * Jag tycker Du ska ta kontakt med BUP / Barn och Ungdomspsykiatrin i ditt län och hemkommun eller grannkommunen och boka in akut behov att att prata ut om ditt mående med en barn- & ungdomspsykolog.

  * Ge inte upp SNÄLLA Du och om Du vill prata ut med någon så får Du mer än gärna återkomma till mig här på Mind Forumet, vill gärna höra hur det går för dig…

  Var rädd om dig och ta hand om dig också…

  Kramar…

  På återseende…

  PS: SNÄLLA, MiND Volontärer eller Moderatorerna ni kan också skyndsamt svara på detta inlägget. DS.

  Avatar

  tack mycket, kan jag nå dig någonstans förutom på detta forum?

  * God kväll igen här på Mind Forumet.

  * Har läst hela ditt inlägg / tråd här ovan.

  * Nej, jag vågar inte göra något utanför allmänna villkoren här på Mind Forumet.

  * Jag finns här på Mind Forumet.

  * Ge inte upp Nu, har Du inga anhöriga eller släktingar som Du kan prata med också?

  * Har Du någon vännina eller nära vän?

  Kramar…

  På återseende…

  jag absolut, finns det ngn stans jag kan nå dig förutom här??

  Detta är ett 100 procent anonymt forum där man inte får lämna ut några kontaktuppgifter. Därför kan du tyvärr inte skicka privata meddelanden till mig eller någon annan medlem, men du är jättevälkommen att fortsätta skriva här i tråden.

  Om du vill prata privat, men ändå anonymt, med någon vuxen rekommenderar jag att ta kontakt med BRIS: http://www.bris.se Då får du prata med en kurator.

  Avatar
  Trådstartaren

  * God kväll igen här på Mind Forumet. * Har läst hela ditt inlägg / tråd här ovan. * Nej, jag vågar inte göra något utanför allmänna villkoren här på Mind Forumet. * Jag finns här på Mind Forumet. * Ge inte upp Nu, har Du inga anhöriga eller släktingar som Du kan prata med också? * Har Du någon vännina eller nära vän? Kramar… På återseende…

  tyvärr inte :/

  Avatar
  Trådstartaren

  Detta är ett 100 procent anonymt forum där man inte får lämna ut några kontaktuppgifter. Därför kan du tyvärr inte skicka privata meddelanden till mig eller någon annan medlem, men du är jättevälkommen att fortsätta skriva här i tråden. Om du vill prata privat, men ändå anonymt, med någon vuxen rekommenderar jag att ta kontakt med BRIS: http://www.bris.se Då får du prata med en kurator.

  aha hoppas ngn volontär ser snart! Kram

   

  aha hoppas ngn volontär ser snart! Kram

  För att komma i kontakt med volontärerna klickar du här: https://mind.se/hitta-hjalp/sjalvmordslinjen/ Där finns kontaktuppgifter (mejl, chatt och telefon) till självmordslinjen där volontärerna jobbar. Kram!

  Avatar

  Du ser ut att må riktigt dålig och det är inte konstigt när man blir mobbad. Som du ser så är det många här inne som bryr sig om dig så fortsätt att skriva här så kommer du att få svar från människor som bryr sig. Ge bara inte ut ditt telefon nr eller ditt namn till någon här så att du kan tryggt prata om saker som är viktiga för dig att prata om.

  Men hur du än mår just nu kommer saker att förändras och livet kommer inte att vara så tungt som det är just nu.

  Du bör ringa BRIS på telefon 116 11 (telefonen är öppen mellan 14.00 – 21.00) och tala med de vuxna som arbetar som kuratorer som svara.  Till Bris kan du oxå maila – du hittar alla information i den här länken.

  Vill du tala med en människa andra tider  så kan du välja att ringa MINDs självmordslinje på 90101 (telefonen är öppen mellan 6.00 – 24.00)

  Vill du hellre kontakta kyrkan så har Jourhavande präst telefon 112 (öppet tider 21.00 – 06.00)  samt Jourhavande medmänniska har telefonnr 08-702 16 80 (öppet tider 21.00 – 06.00)

  Det kan vara svårt att komma fram eftersom det är så många som ringer men det är viktigt att du ringer igen eftersom du kan få bra råd från BRIS.

  Vi ser fram emot fler inlägg från dig och berätta hur det går

  vänliga hälsningar

  MIND moderator

   

   

  Avatar

  Hej

  Har du tagit skärmdumpar/bilder på de meddelanden som du får över nätet? Jag tycker att du ska gå till någon vuxen och visa vad du blir utsatt för över nätet. Att bli näthatad och mobbad är brottsliga handlingar.

  Det är inte du som ska ta ditt liv – du måste kontakta vuxna som kan hjälpa dig med det du utsatts för. Jag ser att moderatorn har lagt in telefon nr till BRIS – ring dit och prata med dem – de har goda råd att ge ungdomar och de är riktigt bra på att lyssna.

  Använd det här forumet som dagbok och vi kommer att läsa och kommentera. Det är ju så jobbigt att vara ensam om det du upplever. Du är ju helt anonym här eftersom det är förbjudet att använda namn så du kan skriva helt fritt så länge du håller på att inte ge ut ditt namn till någon här.

  kram från en-om-du-vill-cyberkompis

  Avatar
  Trådstartaren

  Hej Har du tagit skärmdumpar/bilder på de meddelanden som du får över nätet? Jag tycker att du ska gå till någon vuxen och visa vad du blir utsatt för över nätet. Att bli näthatad och mobbad är brottsliga handlingar. Det är inte du som ska ta ditt liv – du måste kontakta vuxna som kan hjälpa dig med det du utsatts för. Jag ser att moderatorn har lagt in telefon nr till BRIS – ring dit och prata med dem – de har goda råd att ge ungdomar och de är riktigt bra på att lyssna. Använd det här forumet som dagbok och vi kommer att läsa och kommentera. Det är ju så jobbigt att vara ensam om det du upplever. Du är ju helt anonym här eftersom det är förbjudet att använda namn så du kan skriva helt fritt så länge du håller på att inte ge ut ditt namn till någon här. kram från en-om-du-vill-cyberkompis

  hej ja jag har tagit skärmdumpar men vågar inte visa en vuxen!

  Avatar

  Bra – mycket rådigt. Vad tror du kommer att hända om du visar för en vuxen?

   

Visar 12 inlägg - 1 till 12 (av 19 totalt)
18

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.