Hem > Forum > Depression > Jag vet inte vad jag ska göra!!

Jag vet inte vad jag ska göra!!

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
  • Hur är det möjligt!? Hur är det möjligt att gå från ”kill-magnet” till totalt  missfoster?!

    är det alkoholen!?! Är det det att jag gått upp 30 kilo?( kämpar hela tiden med att hålla igen på maten och annat men inget fungerar)

    eller vad det allt jag fick ,7-8 år som kill magnet? Efter en helvetisk  tonårstid där jag inte kunde gör annat än att isoleramig förutom att gå i skolan för att jag var missfostret i hela skolan, aldrig ha roligt . Bara lida lida lida , jag vägrar gå tillbaka till det stadiet men jag har ju redan hamnat där igen men jag är så fruktansvärt ledsen över det. Allt vad det innebär, inte kunna gå ut på nån krog ställe, lida varenda jävla sekund . Fan!

    Avatar

    Kanske konstig grej att säga men jag har iaf “hört” att man ska bete sig som om man vore omtyckt och populär. Gå utanför dörren och utstråla att man är trygg och tillfreds.

    Tipsar om ett avsnitt om detta från “Dumma människor”.

    En vetenskapstörstande podd om populärkultur, psykologi och mänskligt beteende. Lina Thomsgård armkrokar med psykolog och författare Björn Hedensjö för att undersöka vad forskningen säger om mekanismerna bakom mänskligt beteende. 

    https://podcasts.nu/avsnitt/dumma-manniskor/1-bete-dig-som-om-folk-redan-tyckte-om-dig-12-livsregler-enligt-dumma-manniskor-Zu_ls8YBjP

    Avatar

    Tack för poddtipset! Jag lyssnade nyss. Ska faktiskt prova det de pratade om.

    Avatar

    Tack för poddtipset! Jag lyssnade nyss. Ska faktiskt prova det de pratade om.

    Kul 🙂

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.