Hem > Forum > Depression > Jag mår sämre nu än någonsin

Jag mår sämre nu än någonsin

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • Jag har alltid varit deprimerad tid från tid, men nu senaste två veckor känns det som det är något som konstant drar i bröstet, jag började må bättre när jag träffade en tjej, runt henne kändes det mycket bättre jag frågade om hon ville bli ihop med mig, hon sa ja. Hurra eller hur? Fel. Två veckor senare ser jag på hennes kompis telefon en bild på min ”flickvän” i en säng med en annan snubbe med massa hjärtan runt omkring. Det kändes inte som det kunde bli värre innan jag såg bilden men det gjorde så jävla ont. Jag ville gråta men jag kan inte. Jag gick på en promenad tidigare idag och jag gick två timmar tanklöst och i schock. Jag vet inte vad jag ska göra, jag känner mig så jävla arg och den jävla känslan i bröstet vägrar försvinna.

    Förlåt om texten är lite rörig orkar bar fan inte konstruera en riktig text

    Usch vilken smärta det måste vara, har du pratat med henne för att få en förklaring – som du förtjänar? Det är en väldigt förståelig känsla när någon man tycker om sårar en, kan du prata med din familj eller vänner om vad som hänt? Det är nog fler än du kanske tror som gått genom samma sak som du, otrohet, och kan förstå dig

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.