Hem > Forum > Depression > Jag kan inte sluta få panikattacker

Jag kan inte sluta få panikattacker

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • Hej jag är 16 år och har fått kraftiga panikattacker minst 2-3 gång i månaden dom senaste två åren, jag vet inte om det är normalt eller inte men jag vet inte vad jag ska göra. Jag brukade gå till bup men jag tycker att dom inte hjälper speciellt mycket och jag har ingen vuxen som jag kan prata med. Har knappt någon kontakt med min pappa och min mamma och jag har inte en så bra relation just nu, har någon några tips på vad man kan göra själv? För jag vet inte hur länge jag klarar av det här

    Hej

    Jag förstår att det är väldigt tufft just nu, panikattacker tar väldigt mycket energi både kroppsligt och psykiskt. Det första du bör tänka på är att inte vända dig bort från hjälpen som faktiskt finns. Visst, man kan bli väldigt besviken på t.ex. bup när det känns som om det inte funkar, men kasta inte bort dina livlinor helt är du snäll. Du kan behöva stödet tills du får mer kraft att reparera dig att gå vidare. Finns det något ställe där du kan känna dig lugn? Ute eller inne? Någon människa som ger dig positiv energi?

    Jag vet ju inte riktigt vad som orsakar dina panikattacker, så du får gärna berätta mer om din situation. Ibland är det bättre att prata direkt med någon på en stödlinje. Lycka till!

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.