Hem > Forum > Depression > Jag har gett upp

Jag har gett upp

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Jag är 23 och har gett upp på livet. Jag är alkoholist och drogmissbrukare, och jag säljer mig själv regelbundet. Jag har borderline personlighetsstörning och psykoser.

  Inget känns längre. Jag har gett upp på livet. Mina röster säger saker till mig och jag orkar inte längre gå emot dem. Jag har bestämt mig för att dö. Djävulen finns inuti mig. Djävulen styr mig. Jag ljuger hela tiden. Jag är ond.

  Jag har inget att leva för. Min lillebror, som jag levde för tidigare, kommer klara sig utan mig. Min pojkvän dog för ett år sedan. Mina föräldrar är för upptagna med jobbet. Jag har ingenting.

  Jag vet inte hur jag ska ta livet av mig, men förmodligen med alkohol, för det är enklast. Bara dricka ihjäl sig. En vän till mig drack ihjäl sig, och jag är avundsjuk på henne.

  Snälla hjälp mig.

  Ser att du mår väldigt dåligt. Men trots att det verkar bottenlöst dåligt i ditt liv så kommer det att ändra sig och bli annorlunda. Har du kontakt med psykiatrin eller en vårdcentral för ditt psykiska mående?

  Har du behov av att tala med en person så ring MINDs självmordslinje på tele nr 90101 (telefonen är öppen mellan kl 06.00 – 24.00). Mind s självmordslinjen via chatt eller mail. Du får mer information på vår webb-sida: mind.se

  Om du föredrar att prata med Jourhavande präst så når du den via 112 mellan kl 21.00-06.

   

  Trådstartaren

  Ser att du mår väldigt dåligt. Men trots att det verkar bottenlöst dåligt i ditt liv så kommer det att ändra sig och bli annorlunda. Har du kontakt med psykiatrin eller en vårdcentral för ditt psykiska mående? Har du behov av att tala med en person så ring MINDs självmordslinje på tele nr 90101 (telefonen är öppen mellan kl 06.00 – 24.00). Mind s självmordslinjen via chatt eller mail. Du får mer information på vår webb-sida: mind.se Om du föredrar att prata med Jourhavande präst så når du den via 112 mellan kl 21.00-06.

   

  Jag har kontakt med psykiatrin men jag har berättat för dem hur jag känner tre gånger tidigare och blivit inlåst alla gånger, mot min vilja. Jag litar inte på någon. Jag vill bara dö ifred.

  Tack. Jag ska ringa MIND.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.