Hem > Forum > Depression > Jag har fått nog

Jag har fått nog

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5
 • Hej, jag är en tjej på 22 år. Jag är i en djup depression och har haft självmordstankar sen två månader tillbaka. Har aldrig haft det tidigare i livet. Har även varit inlagd med LPT för självmordsförsök. Min kille gjorde slut med mig för en månad sen och sen dess har allt bara varit ett enda mörker. Han klarade inte av mig och min depression längre… Jag började må dåligt i augusti och sen dess har allt bara blivit värre och värre. Har fastnat i en ond cirkel av ältande. Har fått flytta hem till mina föräldrar och blivit av med mitt jobb. Har även fått massa finnar och ärr av detta och har aldrig känt mig så ful. Påbörjade en behandling för att ta bort finnarna och ärren men självklart så gjorde jag ju fel med dom nya produkterna och har nu rivit sönder typ hela huden och fått massa ärr av det… känner mig så ful så jag klarar inte ens av att se mig i spegeln utan att få en panikattack och jag isolerar mig helt. Går knappt utanför dörren, vill inte att nån människa ska behöva se mitt fula ansikte. Det blev droppen för mig… är så fruktansvärt ledsen över det och nu ser jag inget annat alternativ än döden. För jag kan inte leva med att jag ser ut såhär och är så ful, kommer stå ut under julen och nyår för mina anhörigas skull. Har redan planerat hur, när och var jag ska göra det. Så tråkigt att det skulle bli såhär, jag vill ju egentligen leva och är livrädd för döden. Men orkar inte med den här ångesten mer, vill inte vakna till en ny dag. Orkar knappt duscha längre. Allt känns meningslöst.

  Jag har en sak att säga – ge inte upp!

  Jag är inte i din situation men känner igen känslan. Det enda som jag kan säga är att inte ge upp. Livet är konstigt och det finns ibland möjligheter där man minst anar.

  Berätta, hur länge var ert förhållande? Vad hände?

  En vändpunkt kan vara att öppna ögonen och rikta blicken ut till alla de som behöver dig. De som varit din trygghet och de du kan hjälpa framöver. Människor som behöver dig i livet..

  Gör en god sak till dig själv varje dag, en promenad. Ät en frukt..tacka en vän för att de finns..

  Du hittar kärleken till andra inom dig.

  Så säg till människor som hjälpt dig vad de betyder…ordet tack, en kram skänker lycka till dig o andra.

  när man går in i sig själv blir man blind för alla andra runt omkring…tyvärr.

  livet är inte till för att vi ska se bra ut. Livet är till för att levas, ge och ta emot omtanke.

  Trådstartaren

  Jag har en sak att säga – ge inte upp! Jag är inte i din situation men känner igen känslan. Det enda som jag kan säga är att inte ge upp. Livet är konstigt och det finns ibland möjligheter där man minst anar. Berätta, hur länge var ert förhållande? Vad hände?

  I 2,5 år ungefär. Han stod inte ut med att jag ständigt sa hur dåligt livet är osv. Droppen blev väl när jag hamnade på psyket.

  Hur mår du just nu?

  Jag vet att livet är ett elände, men det finns ljuspunkter. Tro mig. Berätta.

  Trådstartaren

  Hur mår du just nu? Jag vet att livet är ett elände, men det finns ljuspunkter. Tro mig. Berätta.

  Det började vända och jag började må bättre fram tills igår då jag tog ett dumt beslut, så nu ser jag ingen annan utväg längre…

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.