Hem > Forum > Depression > Jag har bestämt mig. Jag ska dö

Jag har bestämt mig. Jag ska dö

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4
  • Jag hatar mig själv. Jag hatar mitt fula jävla vidriga ansikte, ingen tycker jag ser bra ut utom mina släktingar som bara ljuger och säger att det inte är sant. Fan vad jag hatar dom att dom inte kan vara ärliga. Jag avskyr att jag föddes med det här ansiktet. Jag vill bara dö och kanske att jag blir snygg i mitt nästa liv. De e typ min ända önskan. Har funderat på vilken metod som verkar bäst. Tänkte först hoppa från någon hög bro men det blir så jävla kladdigt så det lutar nog mer åt att hänga sig. Typ med ett skärp någonstans i en skog där ingen kan hitta mig. Vi ska ändå alla dö någon gång så det spelar ingen roll om jag dör nu istället

    Jag har exakt samma känslor. Mitt liv är.i spillror. Ingen ekonomi. Jag orkar inte mer

    Avatar

    Hej fina Yellow Qusyna och Red Gosyby. Vill tipsa om att chatta med mind eller ringa dit när det känns tuffare än vanligt det hjälper. Annars att fortsätta skriva här, det är också lindrande.

    Kram

    Avatar

    <3 Så bortom förskräckligt. Blir hemskt, hemskt orolig!

    Jag tycker verkligen det här är det ultimata tecknet på att samhällsidealen gått åt helvete. När personer vill begå självmord pga. sitt utseende. Jag blir arg på industrin, på alla gubbar som låter oss bli helt förtvivlade över våra utseenden. Ingen av oss ska känna att vi duger, det är ju exakt så de vill att vi ska känna. Vi ska vara missnöjda. Blir så arg.

    Gör det inte. Ge dessa gubbar fingret. Ge hela samhället fingret. Fuck dem, liksom.

     

    Jag hoppas verkligen du kan finna det vackra innuti dig, tänk på att depression du har nu är kortvarig och att det kommer bli bättre.  Jag har slutat bry mig om utseende – jag väljer istället tänka på hur min insida är och vet du vad? Det funkar. Folk accepterar mig när jag ser ut som f*n medvetet och de känner sig nästan avslappnade med att jag inte bryr mig om hur jag ser ut. Jag tror samhället behöver fler människor som skiter i sitt utseende och bara fokuserar på sitt beteende.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.