Hem > Forum > Depression > Jag behöver hjälp innan det är för sent.

Jag behöver hjälp innan det är för sent.

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
6
 • Jag vet att jag skriver här mycket med är för att jag behövde skriva av mig.
  Jag har haft en jobbig period nu i snart två år på grund av Försäkringskassan tänker inte skriva om det nu. Men de senaste två åren har värklien varit en bargodalbana. Nästan frittfall i bland. Visst jag har haft problem med psykiskt ohälsa men inte så mycket som det två senaste åren. Och det är försäkringskassans fel. Och de senaste dagarna har det blivit ännu mer kaos i mitt huvud. Jag vill bara dö hela tiden jag orkar inte kämpa så mycket längre. Jag ser ingen framtid allt är bra svart. Jag få panik ångest kan inte sluta gråta får sämre aptit orkar mindre. Mår helt enkelt skit. Jag känner mig helt värdelös på grund av min autism. Jag vet inte hur länge till jag orkar leva så här.

  Trådstartaren

  Vill lega till att jag tänker flera gånger om dagen på att ta mitt liv.

  Avatar

  Åh fina du! Det låter verkligen som att Försäkringskassans besked har gjort att du fallit ner i det här djupa hålet nu? Fullt förståeligt! En normal reaktion när man får avslag på något så viktigt. Skrämmande att det kan få gå till så, att Försäkringskassan kan påverka så människor får självmordstankar. Du är inte ensam om att känna såhär iaf! Jag mår inte heller bra just nu kan jag säga. Vill därför svara dig för att jag vet att det finns en stor risk att må ännu sämre om man heller inte får några svar.

  Du är viktig och värdefull. Och jag tror verkligen att de svåraste känslorna nu efter beskedet kommer avta lite om ett par dagar? Förstår att problemet givetvis kvarstår, men nu precis såhär efteråt när det är som färskast brukar ångestnivån också vara som jobbigast att stå ut i? Eller hur tror du? Håll kvar är det jag försöker säga <3 Det kommer lätta.

  När du säger hjälp förresten, är det psykiskt stöd du känner störst behov av nu eller är det att situationen som Försäkringskassan just förstörde, det som är det viktigaste blir en förändring på?

  Tusen kramar till dig!

  Avatar

  Vill lega till att jag tänker flera gånger om dagen på att ta mitt liv.

  varför ska du ta ditt liv. Behöver bara skaffa familj och tjej

  Trådstartaren

  Vill bara lägga till att de har inte än get mig avslag men de kommer att göra det står det i brevet. Och det som gör mig mäst uppröd är att inte tar man alltid som läkaren och arbsförmedligen skriver i deras beslut.

  Avatar

  Det är verkligen upprörande. Förstår att du blir förbannad. Man undrar ju ibland om det är djävulens advokat som arbetar på försäkringskassan. Har du någon som kan strida för din sak – så du slipper kämpa själv i det just nu?

   

  Trådstartaren

  Jag får hjälp från olika håll.

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
6

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.