Hem > Forum > Depression > Ja….depression helt enkelt.

Ja….depression helt enkelt.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • När jag var 13 kände jag nånting i min hjärna . Jag tror personligen att seratonin försvann lite och att jag kände av det.. om det är möjligt ( är ganska dåligt utbildad)

    jag fick en depression. 13 år försökte jag efter en bra dag när allt hade gått bra osv osv nej jag gjorde ett självmordsförsök , som misslyckades, uppenbarligen.
    Och jag frågar mig själv . Varför bad jag inte om hjälp. Jag behövde antidepressiv medicin .
    jag tror jag lider av kronisk depression. Jag har en sjukdom. Men jag glömmer det hela tiden. Därför mår jag så jävla dåligt. Det är inte normalt att vakna och vilja dö för smärtan är så stor och huvudet är så tungt av sorg att det knappt går att lyfta , det är inte normalt men jag glömmer det och tänker att det är fel på VÄRLDEN, men liksom snälla det är dig det är ”fel” på.

    måste komma ihåg det . Att ha en Depression är  inte verkligheten .
    kom på det ikväll och tänkte nån kanske känner samma sak.

    Deprimerad eller depression, det är väl den eviga frågan.

    är du deprimerad för att du är missnöjd med ditt liv eller är du sjuk?

    Jag känner inte dig men för de allra flesta är det det förstnämnda.

    Man är deprimerad för att det är så mycket skit i ens liv. Kanske så mycket att man har svårt att se ljuset i tunneln.

    Tillbaka till ditt 13åriga själv så är det ännu svårare att se ljuset i tunneln, en 13årings värld är så liten. Går något snett är det sannolikt en stor del av ens liv, för en 13åring.

    Åter till nuet så kan en bra väg framåt vara att göra en lista på de saker du vill förändra i ditt liv. Det kan vara allt ifrån att sluta vara fet till att skaffa ett jobb eller bara rutiner, typ att städa en gång i veckan eller bädda sängen varje morgon. När du har gjort det är nästa steg logiskt, börja med de lätta och beta av dem en efter en, och jobba för att bli ett bättre jag. Träning och fysisk hälsa är otroligt viktigt även om det i början kan kännas svårt att utsätta sig för mer smärta. ”I början”. Träning suger, fortfarande, men det blir lättare att genomlida det när man fått se vilka fördelar det medför.

    Till ditt försvar så är faktiskt världen sjuk. Jag har personligen slutat läsa nyheterna och håller mig borta från ”sociala” medier. Jag vet att du undrade i en av våra tidigare konversationer, och att se västvärldens förfall och mina barns framtid gjorde mig deprimerad. Jag finner det fortfarande deprimerande men har andra verktyg för att distansera mig och hantera känslorna.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.