Hem > Forum > Depression > Ihållande dödslängtan

Ihållande dödslängtan

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Trådstartaren

  Jag fyllde 29 i januari. Sommaren 2018 i maj så fick jag en aspergerdiagnos. Sedan 2003 har jag haft panikångest, attacker, självskadebeteende, självmordsplanering och två självmordsförsök.

  Jag har atopiskt eksem, astma, många matallergier, pollen, pälsdjur, kvalster, eksem orsakat av stress och har problem med lågt bt och är hypermobil.

  Sedan i september så har jag fått starkare dödslängtan än vad jag brukar. Jag är både rädd, men ändå lugn på något sätt.

  Förra veckan tryckte jag i mig psykmediciner och lite sprit, bara för att få sova. Jag började också på ett sista brev, för jag kände att ”nu vill jag verkligen det här”. Det är inget jag provat innan, och det som skrämmer mig mest är att jag har börjat ta avstånd från min familj. Låtsas hela tiden att allt är lugnt, förutom kassa rutiner. Men min mamma och pappa vet hur dåligt jag kan må, när jag inte sköter mitt livspussel.

  Jag har inte jobbat på snart två år. Alla mina vänner har jobb, överpresterar och lyckas bolla allt samtidigt. Jag är avundsjuk och bitter pga det.

  De närmsta vännerna försöker förstå, men dem är oftast så upptagna med sig själva. När jag backar undan så brukar jag inte höra av mig, oftast inte de heller.

  Jag kan inte jobba med vad som helst, och det gör ont. Jag MÅSTE vara petig med mitt jobbsök, och jag kan bara jobba 50%. Jag är grymt trött, och när jag funderar på hur mitt liv ser ut, hur less jag är i själen och hur mycket oro jag orsakat min familj, så hade jag gärna varit borta. Jag stressröker och dricker för att dämpa min ångest och stresstankarna, men det håller inte i sig tillräckligt länge.

  Jag försöker dejta, men jag har ingen ork till att engagera mig. Ingen sexlust, inga förälskningar, eller kärlekskänningar längre.

  Vad jag än gör, så blir jag stressad av hela min situation. Vad jag gör mot min kropp och min familj. När jag pratar med andra människor, så blir jag helt utmattad efteråt.

  Jag älskar min familj, och kommer inte göra något som jag inte kommer kunna ångra senare. Det enda jag vill är att få försvinna – inte dö – bara inte finnas till längre.

  Försök ge dig utrymme att andas, försök ge dina tankar tid att bara få vara. Det är okej att tycka allt är meningslöst, så länge du fortsätter leva i den meningslösheten tills du hittar en mening.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.