Hem > Forum > Depression > HJÄLP! Mat, ångest, sjmord

HJÄLP! Mat, ångest, sjmord

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Jag mår så jävla dåligt, allt jag vill är att svälta, träna.. Jag tror att jag skulle må bättre om jag fick gå ner i vikt å bli mindre… men jag får inte för alla runt om mig, varför kan jag inte bara få göra så? Varför får intr jag bestämma min egna framtid? Tänk om jag inte vill ha en framtid?

  Jag vill dö, funderar på vilka sätt jag skulle kunna göra det och planerna finns där..

  God morgon och god jul!

  Får jag fråga: varför tror du att du kommer bli lycklig om du ”blir mindre” som du säger det?

  När du använder ord som ”svälta” och uttrycker att du skulle vara lyckligt om du bara blev smal hajar jag till. Varför kan du inte vara lycklig om du inte blir mindre? Varför måste du använda metoder som att svälta dig själv? I min erfarenhet hjälper det inte ett dugg att bli smal. Inte alls, faktiskt. Det som funkar är att arbeta med din självbild och ditt självförtroende. Din kärlek till dig själv SKA INTE hänga på hur mycket du väger eller vilken storlek på kläderna du har. Det är bara siffror. De betyder ingenting. Jag tycker du ska fråga dig själv varför du känner att du behöver krympa. Varför får du inte vara lycklig i den storlek du är nu enligt dig själv. Att svälta dig själv är inte en lösning, och det är därför de i din närhet inte vill att du ska göra det. Det är självskadebeteende och det kommer INTE göra dig lycklig.

  Ditt värde hänger inte på din vikt eller stormen. Du är du oavsett, och världen ligger framför dig oavsett hur du ser ut. Älska dig själv gränslöst oavsett vikt, DET kommer göra dig lycklig.

  Ta hand om dig. <3

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.