Hem > Forum > Depression > Hjälp mig!

Hjälp mig!

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Hej!

  Jag känner ofta att jag bara vill ge upp, stänga allt och bara försvinna! Jag har grovt självskadebeteende som dag för dag bara blir värre, jag har legat inlagd efter x antal självmordsförsök men det blir aldrig bättre. Jag är så trött på att fortsätta försöka hålla ett sken uppe när allt verkligen är piss?
  Va ska jag göra jag gör allt jag kan för att föröka må bättre, jag går på x antal olika tabletter och samtal en gång i veckan. Jag går promenader, umgås med människor jag gillar och är med djur men Inget funkar och känner bara att livet inte är menat för alla och verkligen inte för mig! Jag är klar med allt.

  Hej!
  Jag är glad att du vände sig hit och väljer att tala ut, jag tycker du är stark som gör det.
  Vad menar du med att hålla skenet uppe?

  Sluta hålla skenet uppe. Var ärlig med dig själv och dina behov. Vad behöver du? Behöver du ta promenader? Jag började må bra först när jag visste vad jag tyckte var viktigt. Det ser olika ut för alla så standardsvar med promenader och att prata med alla kanske inte funkar för dig? Du kanske behöver regelbundna duschar? Behöver ett specifikt typ av bröd? Leta efter de små sakerna som betyder något för dig och gå på ”skattjakt” inom dig själv och din omgivning. När du hittar de små sakerna hitta större saker som du ser fram emot. Kommer det ut en film du ser fram emot? Eller kanske bara att äta frukost varje dag kan vara en glädje om du hittar en bra sådan?

  Du behöver inte följa mallen för ”depressionsbot” för att det ska fungera.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.