Hem > Forum > Depression > Försökte avsluta mitt liv…

Försökte avsluta mitt liv…

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • Natten till 3 feb försökte jag avsluta mitt liv…det är nu den andra gången jag försökte. Jag vill inte gå in i detalj…men jag föröskte somna in. När jag insåg att jag inte lyckades kände jag någon oro inombords…jag vet inte varför. Min syster upptäckte mig. Och nu hela familjen vet om det och det känns konsigt. Förr brukade jag inte tala om min depression. Jag brukade inte ens ge dom någon hint om att jag hatar att leva. Är alltid glad framför föräldrarna och syskonen. Men när jag är ensam…Då krashar jag. Jag känner mig så ensam trots jag har allt jag någonsin behövt. Pga min depression har jag varit slö med allt. Jag ligger efter med mitt jobb, jag ligger efter med fakturor och har nu massa skulder hos kronan att betala…jag har nu inte hört av mig till någon vän allt på en månad. Detta kanske känns så töntigt men jag vet ej varför jag mår såhär…första gången jag försökte avsluta mitt liv så lyckades jag nästan men ångrade sista sekunden. För jag ville ge livet en chans. Men denna gång..jag vill inte leva. Jag vill vekrkigen inte leva mer och är rädd att jag ska göra det igen. Jag vill dö men jag vill inte lägga sådan skuld på min familj. Har testat massa paykologer men inget hjälper. Har gått på massa medicin men inget hjälper. Jag sover dåligt, jag äter sällan för jag har ingen aptit…jag är alltid slö och trött..jag orkar inte….jag vet inte ens vad syftet med detta inlägg är…

    Såhär ska du inte behöva ha det. Det går att må bättre, men det gäller att hitta ett sätt som passar just dig. Problemet med vården är, som jag upplever det, att de ofta ”hjälper” efter en standardiserad mall istället för att utgå från individens situation, funktionssätt och behov.

    Vad hände efter att du försökte avsluta ditt liv i söndags? Var det någon som försökte hjälpa dig? Sökte du själv hjälp? Är du inlagd nu eller är du hemma?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.