Hem > Forum > Depression > Förlåt mig

Förlåt mig

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Allt har blivit värre de senaste väckorna. Det gör så ont att andas att jag inte tar mig ur sängen. Minnena är tydligare än någonsin, värre..

  min psykolog försöker få mig att vända mig till akutpsyk då jag enligt honom är allvarligt deprimerad med hög suicidrisk.

  än så länge har jag vägrat.. jag vill hellre dö, jag förstår ju att det är vad han tror. Men jag kan inte låta de ta chansen från mig. Jag vill verkligen dö nu. Det är ingen som kommer kunna hjälpa mig ändå hur mycket jag än önskar att det var möjligt.

  Alla vänder sig till mig med deras problem men jag orkar inte ens plocka ihop min egen sand som rinner ut. Hade det inte varit för jag är så otroligt trött just nu hade jag stått på spåret just nu.
  jag vet inte ens varför jag skriver här men jag hoppas väll någonstans inombords att någon ska dra mig ur dimman även fast jag vet att det bara är fiktivt

  Vännen du måste lyssna på mig när jag säger att det finns så mycket att leva för även om du inte känner så nu! Jag vet såklart ingenting om din livssituation men tänk på dina vänner, din familj, dina dammrottor på vinden inte fan vet jag; tänk på hur du kan få se dem växa med dig! Jag vet inte hur gammal du är men som jag ser det så har du hela livet framför dig, och lita på mig, saker kommer att bli bättre.

  Jag förstår verkligen att akutpsyk känns som ett fruktansvärt alternativ men har du hört om en enda människa som har lagts in på akutpsyk och sedan tyckt att det var ett dåligt beslut? Jag har inte det iallafall.

  Så snälla, stanna. Om du inte för dig själv, för alla viktiga människor i ditt liv

  Trådstartaren

  Vännen du måste lyssna på mig när jag säger att det finns så mycket att leva för även om du inte känner så nu! Jag vet såklart ingenting om din livssituation men tänk på dina vänner, din familj, dina dammrottor på vinden inte fan vet jag; tänk på hur du kan få se dem växa med dig! Jag vet inte hur gammal du är men som jag ser det så har du hela livet framför dig, och lita på mig, saker kommer att bli bättre. Jag förstår verkligen att akutpsyk känns som ett fruktansvärt alternativ men har du hört om en enda människa som har lagts in på akutpsyk och sedan tyckt att det var ett dåligt beslut? Jag har inte det iallafall. Så snälla, stanna. Om du inte för dig själv, för alla viktiga människor i ditt liv

   

  Min familj är liksom grunden till att jag mår som jag gör. Min familj vill helst se mig död. Det har jag hört x antal ggr..

  flertal tyvärr

   

  Jag har inga viktiga människor i mitt liv

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.